Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen LINUX-ot ajánlotok?

Milyen LINUX-ot ajánlotok?

Figyelt kérdés

mostanába elég sok program,játéknál láttam hogy elérhető a Linux-os változatuk is! sok jót hallottam a linuxról, hogy milyen gyors meg egyszerű stb. és azt szeretném kérdezni hogy szerintetek melyik Linux a legjobb?

gép adatai:

Proc: AMD Sempron 2800+ 1.61ghz

RAM: 1GB Ram -128MB integrált videókártya.

előre is köszi a válaszokat! :D

2012. aug. 10. 23:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem a Fedora a kedvencem. Élen jár az új technológiák bevezetésében, és nem fogja az ember kezét, mint az Ubuntu, ami manapság a legnépszerűbb disztró.
2012. aug. 10. 23:53
 2/8 anonim ***** válasza:
A Fedora tényleg jó, az UHU is kellemes. Mivel ingyenes, szerintem megnézhetsz magadnak többet is, aztán amelyik bejön, azt telepíted.
2012. aug. 11. 00:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Debián párti vagyok, de ha játszani akarsz, Ubuntu.
2012. aug. 11. 00:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem is a debianos irányvonal jött be jobban.

Ubuntu vagy Mint az amit esetleg kezdőként érdemes kipróbálni, mert nagyon sok leírás és elég nagy közösség van hozzá.

+ Ezek talán a legelterjedtebbek.

2012. aug. 11. 01:03
 5/8 anonim válasza:
ubuntu,debián,mindkettő nagyon jó,nekem ubuntu 12.04 lts-jelenleg
2012. aug. 11. 13:53
 6/8 anonim ***** válasza:

black panther os

magyar fejlesztés, szép, kényelmes, számtalan ablakkezelő rendszerrel előrhető és - mégegyszer ;) - magyar fejlesztés

[link]

2012. aug. 11. 17:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Először virtual boxal is felteheted, hogy ismerkedj vele.

Így nem kell élesben telepíteni, és esetleg elb... akarom mondani elrontani valamit.

Sőt van a wubi vagy micsoda azzal win alá úgy telepítheted, mint egy programot. Utána pedig törölni is tudod.

2012. aug. 12. 22:38
 8/8 anonim ***** válasza:

# 7

Sőt, live CD-ről még csak telepíteni sem kell semmit. Csak beteszi a lemezt, bootol róla és már használhatja is.

2012. aug. 12. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!