Milyen LINUX-ot ajánlotok?
mostanába elég sok program,játéknál láttam hogy elérhető a Linux-os változatuk is! sok jót hallottam a linuxról, hogy milyen gyors meg egyszerű stb. és azt szeretném kérdezni hogy szerintetek melyik Linux a legjobb?
gép adatai:
Proc: AMD Sempron 2800+ 1.61ghz
RAM: 1GB Ram -128MB integrált videókártya.
előre is köszi a válaszokat! :D
Nekem is a debianos irányvonal jött be jobban.
Ubuntu vagy Mint az amit esetleg kezdőként érdemes kipróbálni, mert nagyon sok leírás és elég nagy közösség van hozzá.
+ Ezek talán a legelterjedtebbek.
black panther os
magyar fejlesztés, szép, kényelmes, számtalan ablakkezelő rendszerrel előrhető és - mégegyszer ;) - magyar fejlesztés
Először virtual boxal is felteheted, hogy ismerkedj vele.
Így nem kell élesben telepíteni, és esetleg elb... akarom mondani elrontani valamit.
Sőt van a wubi vagy micsoda azzal win alá úgy telepítheted, mint egy programot. Utána pedig törölni is tudod.
# 7
Sőt, live CD-ről még csak telepíteni sem kell semmit. Csak beteszi a lemezt, bootol róla és már használhatja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!