Lehet olyan laptopokat kapni, amelyeken nincs előre telepített operációs rendszer?
Figyelt kérdés
Mert ha én veszek egy laptopot, akkor azon általában fel szokott lenni egy windows. Viszont mivel az xp-t már nem gyártják, hamarosan a támogatása is megszűnik, a legtöbb gépen w7es van fent, ami 20-30 ezer forint lehet(nem néztem meg, gondolom e körül), a laptop ára is jócskán felmegy. Na mármost, én linuxot szándékozok telepíteni a gépre, mert könnyebben kezelhető, nem kell szenvedni( Registry takarítás, töredezettségmentesítés). A kérdés tehát lehet-e olyan laptopokat kapni, amelyeken nincs előre telepített oprendszer? Válaszolóknak előre is köszönöm!2012. júl. 29. 10:59
1/5 anonim válasza:
Igen, lehet kapni (én is op.rendszer nélkül vettem), sőt linux op.rendszerrel is lehet kapni.
3/5 anonim válasza:
Igen, természetesen
általában aki jó laptopot akar windows nélkül vesz pont azért amit te is emlitesz hisz windows nak is ára van igy a hardverböl "veszik el" az árát
4/5 anonim válasza:
Így van, én is a nélkül vettem, hülye lettem volna még pluszba 30 ezret kipengetni..:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld pacsi! Hát igen, akkor már inkább majdnem ugyanannyiért veszek egy erősebb gépet, oprendszer nélkül, és még a sulis dolgok mellett még minimális játékra is jó lesz.
2012. júl. 29. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!