A rendszer visszaállítás alkalmas a letörölt képek és videók visszaállítására?
Az öcsém letörölt néhány albumot a számítógépünkről és köztünk voltak a szallagavatóm képei és videói is (és még néhány nyaralásos). Olvasgattam, keresgéltem, kérdezősködtem és többen mondták ezt a rendszer visszaállítást, amit már meg is találtam a vezérlőpultban. Szóval, ha ezt megcsinálom, vagyis visszacsinálom egy egy héttel korábbi időpontra, akkor a képek visszakerülnek az eredeti helyükre? :S
És ha ez nem működik, akkor hogyan hozhatom vissza a képeket?
Előre is köszi a segítséget!
19/L
ha ugyan azon a partíción van mint a rendszer akk igen, lehetséges.
esetleg még bepróbálkozhatsz erre kifejlesztett programokkal, de a lényeg, h semmit se telepíts arra a partícióra.
Már hogy lehetne vele visszaállítani, ne beszéljetek már szamárságokat!
A rendszervédelem (mint az a nevében is benne van) a windows beállítás-jegyzékéről, és rendszer-információiról készít bizonyos időközönként biztonsági másolatot, személyes dokumentumok visszaállítására nem alkalmas.
Ha bármilyen személyes dokumentumot töröltél a számítógépről, az a rendszer visszaállítás nem fogja visszahozni.
Vannak erre fejlesztett programok, amik több-kevesebb sikerrel visszaállítanak törölt fájlokat, pl [link]
akk a microsoft biztos rosszul tudja...
"A Rendszer-visszaállítás segédprogram futtatása nincs hatással a számítógépen tárolt személyes fájlokra, például e-mailekre, dokumentumokra vagy fényképekre. Csak a már törölt fájlok állíthatók vissza, illetve az olyanok, amelyekről korábban biztonsági másolatot készített."
"A Rendszer-visszaállítás segédprogram futtatása nincs hatással a számítógépen tárolt személyes fájlokra.."
tehát nem törli, és nem is állítja vissza.Csak értelmezni kellene, ha már kimásoltad.
Idézni egyébként én is tudok: :P
"...A Rendszer-visszaállítás eszköz nem a személyes fájlok biztonsági mentésére szolgál, tehát a törölt vagy sérült személyes fájlok visszaállítására nem használható. A személyes fájlokról és fontos adatokról rendszeresen készítsen biztonsági másolatot egy biztonságimásolat-készítő programmal. A személyes fájlok biztonsági mentéséről további információt a fájlok biztonsági mentése című témakörben talál..."
hallod bro. végig olvastad a mondatot?
"...Csak a már törölt fájlok állíthatók vissza, illetve az olyanok, amelyekről korábban biztonsági másolatot készített."
Csináltam ilyet, és működött. Többek között ezért is járatom itt a szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!