Ha videokártyát sli-be vagy ati crossfire-ba kötöm akkor a videó kártyáknak ugyanolyanoknak kell lenniük, és a GPU órajel a duplájára nől? és ajánljatok kártyákat 25ezer ft alatt pls?
Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 20:25
1/9 anonim válasza:
Ez így nem oké.
-a kártyáknak ugyan azoknak kell lenniük
(nem a márkára gondolok, hanem pl. 2 db hd 6850 tud együtt működni, de 1 hd 6850 és egy 7850 pedig nem..)
-nem nő duplájára, hanem "együtt fognak működni)
-hd az alaplapod tud x16 os crossfire-t akkor az úgy jó, mind a kér kártya kb. teljes kihasználtsággal mehet,de ha az alaplapod csal x8,x4-es crossfire-t támogat akkor csökken a hatásfok...
UI: 25k alatt nem fogsz semmit találni..nameg ha ennyiért kell akkor gondolom az alaplapod se valami modern=crossfire hatásfoka csökkent. Ha régebbi kártyákat vennél használtan és azt kötnéd be akkor annak meg kéne valami minőségi táp, ami szerintem megint nincs.
UI2: bocsi a hülye megfogalmazásért fáradt vagyok
3/9 A kérdező kommentje:
ezt sli-be rakni?
2012. júl. 23. 20:36
5/9 anonim válasza:
Lehet rosszul értettem, a két kártya együtt 25k alatt vagy külön külön?-->~50k?
6/9 A kérdező kommentje:
egyenként 25k körül
2012. júl. 23. 20:47
7/9 A kérdező kommentje:
evga márka az jó márka?
2012. júl. 23. 20:48
8/9 anonim válasza:
Vegyél 50 ezerért 1 db VGA-t. Jobban jársz.
9/9 A kérdező kommentje:
oké és mijet ajánlasz?
2012. júl. 24. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!