Milyen laptopot vásároljak?
Nem tudom hogy, milyen laptopot vásároljak. A rászánt keret úgy 150 illetve 160 ezer köré van kalkulálva.
Körülnéztem már a netten de nem tudok dönteni. Mindenképp 15,6 colost vásárolnék.
Netezésre, film nézésre, tanulásra használnám. Játékokra nem nagyon, max. netesre.
Amit idáig nézetem és tetszett a Samsung series 3 NP300E5A-t fehérbe Intel core i3 processzorral. Igaz a hűtése nem a legjobb ami hosszútávon problémás lehet.
Általában HP-k nem nagyon jönnek be külcsínre. Nem nem kell egy ultra csicsa gép de egy kis változatosságnak örülnék színben vagy formában. A válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem ez jó választás lenne. Van benne egy HD7670M VGA, amivel ezen a 1366x768-as felbontáson egész sok játék elmenne, egész jól is.
Ha nem használnád játékra, szerintem akkor is megérné ennyiért.
Az acer Olmpic seriája elég szép és erős gepekkel jöttek ki..
az előbb ajánlott toshiba is jó vétel itt olcsóbban:
vagy itt egy ASUS : [link]
még kb 10 ezerrel drágábban már i5-s procit is kapsz de fontosabb hogy jó vga chip legyen a gépen elég ram és hdd.
az ACER, DELL, Toshiba, ASUS gyártók között nem túl nagy a szórás árban.
Köszönöm Nektek az ötleteket . Az Acer Olympic kimondottan tetszik külcsínre mint belbecsre, de meg gondolandó a Asus is.
Amire Én használnám i5-ös processzor kihasználatlan lenne igazából.
Még egyszer köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!