Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az normális dolog, ha a...

Az normális dolog, ha a netbookom a bekapcsolástól számítva kb.3-4 perc alatt "szedi" össze magát? Illetve ha a gépemen gyári 32 bites Windows 7 Starter SP1 van, akkor milyen más operációs rendszert ajánlott rátenni, ha ezt le akarom cserélni?

Figyelt kérdés

A gépem Dell Inspiron Mini 1020, 1.66 GHz-es Intel Atom procival, 1 GB RAM-mal, és Intel-es VGA-val. Nem annyira rossz gép, bár nekem ez a bekapcsolás utáni lassú betöltődés elég gyanús. :S

Vírus nincs a gépen, karba van tartva rendesen. Az Msconfigban ki van kapcsolva pár cucc, ami egyébként automatikusan elindulna, hogy azok se lassítsák a gépet jobban. Ennek ellenére így is lassú. :(

Ezt a Windows 7-et is szeretném lecserélni. Gondoltam egy normális Windows 7-re, pl. az Ultimate-re, bár lehet, hogy azt nem vinné a gép rendesen. Service Pack 3-as XP-re is gondoltam még, az szerintem már tutira futna rajta normálisan.

Csak azt nem tudom, hogy ha lecserélem a gyári Windows-t, akkor a Vodafone-os internetemet attól még tudom használni? Mivel a mostani gyári Win7-nél már eleve ott volt az asztalon a Vodafone Connect ikon. Egy új Windows-nál ezzel mi lenne a helyzet?

2012. júl. 19. 12:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia,nem tudom aktuális-e a kérdés,de hátha...Én is hasonló cipőben jártam egy ehhez hasonló netbookkal.Eredetileg win 7 pro volt rajta,borzasztó lassú volt rajta minden,de tényleg,még egy 360p-s videó is kínszenvedés volt,win 7 starterrel ugyanez.Aztán találtam egy cikket,ahol a win8-at ajánlották,hát mondom kipróbálom veszíteni nem veszíthetek,mivel 5 perc alatt lejön az a 2.5 giga.Na az emlékezetes pillanat lesz mindig,hogy újra "feléledt" az kis szépség,720p-s videók lejátszása akadozás mentesen,driverek automatikus felismerése,stb,stb.Persze a win7 se egy rossz rendszer,de ezekre nem ajánlott,nem is hiányzik rá.Viszont a win8 mindenképpen,persze csodát nem kell várni,de fényévekkel jobb a 7-nél.Próbáld ki.A cikk: [link]
2015. szept. 12. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!