Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SOS. Mire számítsak holnap a...

SOS. Mire számítsak holnap a szervizben? Véletlen széttörtem a laptopom!

Figyelt kérdés

Működni, működik. Az egyik oldala valahogy megfeszülhetett,vagy én voltam túl erőszakos és figyelmetlen felnyitáskor. Javítható? Nagy a baj? :(

Képek:

[link]

[link]

2012. júl. 16. 21:33
 1/2 anonim ***** válasza:
első ránézésre csak a burkolat sértült, nem lóg ki belőle semmi kábel, fontosabb alkatrész. a műanyag széttört ezt nem fogják tudni neked "összeragasztani" túl tartósra. gari ezt nemigen fedezi(ha még volt rajta), szóval szerintem csak tippet tudnak adni, hogy mivel tudnád egyben tartani. Talán vmi erős ragasztó, de mivel eléggé melegednek ezek a gépek, szerintem sokáig nem tart majd ki.. :S
2012. júl. 16. 23:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Voltam. Igen, csak a burkolat sérült. Szorult a zsanér, és hát én meg észre se vettem ahogy nyitottam. 20-30 ezerből megúsznám, azt mondták... Használtan vettem 40-ért... :'( Használom így amíg lehet.
2012. júl. 17. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!