Miért fagy ki állandóan a gépem, és szürkül el a hátterem?
Van antivirusod ?
Ha van és nem fertözött a géped akkor tedd ezt
Az Windows Automatic UPdates - t indytsd el és töltsd le a az összed Updatet amit bead majd telepytsd öket és indytsd ujra a géped ... (ezt lehet hogy töbször fog kelleni végig csinálni mivel mindig leszed valami újat mint pl elöször leszedi a Service Pack 1 et majd 2 majd 3 stb)
Ha ez megvan töltsd le (vagy vásároldmeg) ezt a 2 programot > Registry Mechanic és Tuneup Utilities 2012 (nekem a 2011 van) és futtasd végig őket nekem mindig segít ha ilyen problémákal szembesülök mint te...
Ha nem változik semmi probáld a Xp repair programot SCAN - eld be a géped teljesen makd nyomd meg hogy repair ez minden windows xp őroblémát megoldott nekem
Ha nem jön be 1ik sem akkor probálj egy más WIn xp telepítő CD t mert lehet hogy amit feltettél alapból virusos volt ..
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!