Állandóan kikapcsolt a gépem, ventilátort cseréltem benne ami a processzornál van, most megy normálisan. Akkor megjavult? Ezenkívül lehetséges az hogy a csere miatt rázzon a gépem hátulja?
Ha jobban értesz hozá mint szerelö leirnád tápegységed pontosan?
márka, típus, név, Watt
illetve höfokokat amit csak kiir gép (pl Speccy programban)
proceszor höfokát
videokártya höfokát
alaplap höfokát
merevlemez höfokát
.
akor most procihoz tetél ventit és enyi?
táp nem melegszik megfogtad ott házat?
ráz a táp... á a tápal nincs semi baj (mondod te)
naguon hozáértö lehetsz...
Megértem hogy nem akarsz 10ezret kõlteni egy új tápra de majd egy új gépre menyt fogsz költeni?
túlmelegedés nem ok nélkül történik hanem nem megfelelö áramelátás miat is vagy nem megfelelö pc ház miat
felrobsni melegedéstöl csak 100éves gép tud mivel maiak (már jó réf óta 8-10éve is) leálnak ha túl melegszenek
szétrobani a roszminöségü táptól szoktak
de hát te jobban értesz hozá... nem kel magyaráznom
mi a f*sznak jöttök ide okoskodni...1 évet IHT re jártam...nem vagyok okosabb mint egy szerelő, de annál az s*ggfejnél mindenképp, hiszen még hangot sem tudott a gépemre tenni annó...
megmondta ismerősöm hogy ő is így járt a procira tegyek új ventillátort...nem nagy dolog, még egy hülye is ki tudja cserélni..érdekes mióta kicseréltem, normálisan megy, és nem meleg a gépház-.-"
és nem a procinál rázott, hanem hátul ahol be kell dugni a monitort...de már az is megszűnt..szóval feleslegesen tudálékoskodtok....felesleges volt válaszolni ha csak ilyen bunkó emberek járnak ide...ENNYI.pff.
LOL
neked agyi és lelki problémáid vanak
van ilyen itt aligha tudnak lelkileg segíteni rajtad talán még a megfelelö témánál sem.
Tökmindegy mi van a gépedel ne azzal foglalkoz inkább magaddal
légy vidám és könyed mert igy nem lesz jó életed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!