Tabletbe lehet írni? (bövebben lent)
Láttam már vagy 5-6 2012es filmen hogy a tanulok a tabletekbe irnak, rajzolnak hozzá meg jegyzetelnek bele.
Szeretném tudni hogy ez minden tableten lehetséges?
Vagy csak megadott tableten elérhetö ez??
Lécci irjatok :(
Elöre köszi
Jegyzetelni valamennyi tableten lehet (az már más kérdés, hogy ez mennyire kényelmes virtuális billentyűzeten vagy opcionálisan külső billentyűvel).
A jövő valószínűleg a tableteké, de nem az olyan tartalomfogyasztó tableteké, mint amilyen az iPad vagy bármelyik droidos tábla, hanem az x86 alapúak szerintem (MS SurfacePro, Samsung Slate 7). De ez szigorúan csak magánvélemény. :)
Jelenleg még mindig jobb a laptop felsőoktatásba (saját tapasztalat).
MS Surface nagyon atom lesz, azzal szinte mindent megcsinálhatsz majd, amit asztali gépen.
Kell hozzá az a fizikai billentyűzet (nem tudom, hogy az jár hozzá vagy venni kell még) és az i5-ös verzió, és tökéletes.
oké köszi 1es :D
de azt nem tudod véletlenül hogy minden tableten lehet Skype-on videohivásozni?? vagy csak amelyiknél ki van irva hogy lehetséges :) ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!