Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » World of Tanks kék halál!...

World of Tanks kék halál! Segítség!? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Abban kérném segítségeteket, hogy mikor a WoT-tal játszom teljesen kiszámíthatatlanul néha a játék indításakor, akár egymás után 2x-is vagy csak úgy játék közben napi többször csak úgy váratlanul kék halál és újraindul a gép, de van hogy napokig egyáltalán nincs semmi gond.Ezt a hibaüzenetet kapom: [link]

Aki otthon van a témában tudna segíteni, hogy mi lehet a probléma és mit tehetnék a probléma megoldása érdekében?A laptopot 4 hónapja vettem Lenovo Y570, Windows 7 Home Premium Service Pack 1 van rajta. Előre is köszönöm a válaszokat/segítséget.

Ui.: Csak a WoT közben lép fel ez a probléma más játékoknál (Pl:: Crysis 2, GTA IV) semmi probléma nincs.

2012. jún. 19. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyeneket kaptam... Persze aztán kiadott egy képernyőt és nem jött be. Tönkrement a videókártya. Szerintem töröld le a wot-ot. nehogy ugy járj mint én :(
2012. jún. 20. 09:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod!Hát azért ez eléggé elszomorít!A WoT-ot nem lehet csak úgy letörölni!:D És neked is a WoT közben volt ez a probléma vagy más játéknál?

Esetleg valaki tud valami egyéb megoldást?Köszönöm.

2012. jún. 21. 17:19
 3/4 anonim válasza:
Szia. Nálam is hasonló volt, pedig jó vasam van.Az volt a megoldás, hogy leszedtem egy driver navigatort ami minden drivert - nem csak a VGA kartyaet - frissit. Onnantól megszűnt a probléma. Üdv. Józsi
2012. júl. 4. 19:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen válaszod!Közben mióta kijött a 7.4-es frissítés nem indul újra a gép, hanem csak kilép a játékból, de ezt is már sokkal ritkábban csinálja.De meg fogom próbálni a driverfrissítést is!
2012. júl. 5. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!