Miért romlott a kép és a hangminőség az internetes videóknál és játékoknál?
Figyelt kérdés
Már egy ideje Mozilla Firefox használok, és akármilyen videómegosztó oldalra rámegyek a kép késik,megáll,majd felpörög utolérve önmagát.A hang pedig szaggat és visszhangzik. Kipróbáltam internetes játékoknál, de a minőség itt is gagyi,lassú és visszhangzik.
Az adobe-t már kicseréltem hogy firefox-os legyen,ne pedig Explorer,de ez sem segített.ActivX-et pedig nem találtam csak IE-re.Shockwave és Flash Player Plugin van a gépen.Most a böngészőt 8.0-ra cseréltem a 9.0-at,valamennyivel jobb lett, de nem az igazi és nem akarom már ennél kisebbre cserélni a Firefoxot.Ha valaki tudna nekem segíteni nagyon megköszönném!
2012. júl. 9. 11:45
1/4 Antimod válasza:
Más böngészővel próbáltad már? Van sajnos, hogy a Firefox sokat eszik, és azt tapasztaltam, hogy a flash pluginje néha lassú, sőt, hajlamos befagyni is.
2/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam mással. Az IE-vel, de a videók és a stb. ugyanolyan rossz.Sőt,még lassúbb lett az egész net.De azért köszi.
2012. júl. 9. 13:09
3/4 anonim válasza:
Ilyenkor jobb, ha pár másodpercre leállítod a videót, mert lehet, hogy bár "csík szerint" betöltötte a részt, a puffereléssel küszködik. Sajnos a játékoknál jó kérdés, hogy lehet a problémát megoldani.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!Már sikerült megoldanom.Google Chrome-ot használok és mérföldekkel jobb mint a Mozilla vagy az IE.
2012. júl. 12. 05:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!