Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért van az hogy majd nem...

Mért van az hogy majd nem hogy csak minden rosszabb lett mint 7évvel ezelőtt?

Figyelt kérdés
most írhatnák sok mindent ami régen jó volt/hasznos használható eredményes , régen hogy hogy, ha böngésztünk a neten akkor vissza tudtunk lépni egyszerűen/normálisan szakszerűen az ugrás az előző oldalra gombbal ? most meg mindenféle dokumentum lejárt,akkor ez meg az elveszett töltse be újra az egész életét üzenetek fogadnak minket? mért nem lehet visszalépni 1szerűen?:) mi ez a sok tolbár mindenhez? törölni is alig engednek már a gépek pedig sehol semmi nincs megnyitva ? de persze ki írja a windows.. a youtubrol nem is beszélek .. kész csőd lett minden ami eddig használható volt!!!! nagyon rosszat kívánok azoknak és családjuknak akik tehetnek erről !!! mert akárhogy probálom nem értem mért vannak ezek a problémák legfőképp a dokumentum lejárt témát emberek..hányinger !! még jó hogy nem vagyok befolyásos ember
2012. jún. 28. 14:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
de tudjátok mit ? gyóvan ügyik vagytok puszi a hasatokra lépkedjetek szokjatok szopyatok:)
2012. jún. 28. 15:17
 12/17 Smartguy86 ***** válasza:
0%

Az bizonyára jobban tetszene ha akármit meg akarnál nyitni, akkor egy teljesen új oldalt kéne betöltened és mire megtalálnál valamit, addigra a gépeden csücsülne gyorsítótárazva 600 html oldal, ami megenné RAM-ot és akkor meg azért sírnál, hogy miért ilyen lassú a géped...

Vagy talán az is tetszene, ha valamit egészen addig nem tudnál elolvasni, amíg át nem írányítottak egy másik lapra és ha az a lap nem létezik, akkor meg megint vissza kéne lépned egy létezőre, mint régen, amikor bejött a "page not found" fehér oldala, ugye? Mert az sokkal kényelmesebb volt.

Jah még annyit: attól, hogy te itt sírsz még nem fog a fél internet felbolydulni, hogy a lábaid elé boruljon, és megtudja hogyan elégítheti ki a magasra szabott igényeidet. Bocs.

2012. jún. 28. 15:20
 13/17 A kérdező kommentje:
Még mindig 3 éve nem volt ilyen;) nem fogod fől
2012. jún. 28. 15:23
 14/17 Szulfát válasza:
53%

Nem,kedves kérdező,TE nem fogod fel,már elnézést.

3-4 év alatt az internet fejlődött,te viszont ugyanott tartasz mint akkor.Ezért keseregsz,és ezért van mindennel bajod,mert nem haladsz,nem tartasz lépést.Az internet nem fog megvárni téged és ez így volt azokkal is akik 4 évvel ezelőtt keseregtek ugyanezen okok miatt.

2012. jún. 28. 16:58
 15/17 A kérdező kommentje:
Z0okay
2012. jún. 28. 19:04
 16/17 Tom Benko ***** válasza:

"még jó hogy nem vagyok befolyásos ember"

Szerintem is.

2012. jún. 29. 07:49
 17/17 A kérdező kommentje:
szerintem is:)
2012. jún. 29. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!