Windows XP-ben hogy lehet egy hdd NTFS lemezképfájlt mountolni?
Ha fat32 akkor sehogy
de mit akarsz ?
Mi az hogy "Ha fat32 akkor sehogy" ?
Írtam hogy NTFS. Mi akadálya van a fat32-nek?
Azt hiszem leírtam mit akarok, pontosan azt akarom amit leírtam nem mást.
Linux alatt a mount parancsal tudom mount-olni.
Ez windows alatt valami szuper extra dolognak számít, amit annó a flopy-s linux-om is tudta.(Az még az NTFS-t nem ismerte, mert mondjuk akkor még nem is volt NTFS)
bocs de a kérdésed átt lett szerkesztve!
mert ott fat32 volt
Biztos nem lett átszerkesztve, erre nincs is lehetőségem.
A c meghajtót/partíciót mentettem le egy file-ba, ami NTFS fájlrendszer volt.Mert meghalt a windows és egy csomó minden fontos dolog volt azon a partíción, így vesztesség nélkül tökéletesen abban az állapotban megvan minden, amit linux live CD-ről látok is.
Windows alól nem tudom felcsatolni azt a több 10 gigás fájlt mint fájlrendszert.
köszönöm a fáradozásod, de ennek semmi köze sincs a kérdésemhez. Úgy látom nem értesz semmit abból ami a kérdésem volt, már írtam hogy más fórumba kaptam kielégítő választ.
Az windows 7-ről ír én meg XP-t kérdeztem, még ha xp-ről írna akkor sem lenne sok köze a kérdésemhez.
A rendszer már újra van rakva, ha kell valami bármelyik régi dokumentum vagy bármilyen fájl akkor átmásolom a virtuális lemezemről, mivel nincs semmi adatvesztésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!