Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows XP-ben hogy lehet egy...

Windows XP-ben hogy lehet egy hdd NTFS lemezképfájlt mountolni?

Figyelt kérdés

2012. jún. 28. 00:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha fat32 akkor sehogy

de mit akarsz ?

2012. jún. 28. 00:57
 2/7 A kérdező kommentje:

Mi az hogy "Ha fat32 akkor sehogy" ?

Írtam hogy NTFS. Mi akadálya van a fat32-nek?

Azt hiszem leírtam mit akarok, pontosan azt akarom amit leírtam nem mást.

Linux alatt a mount parancsal tudom mount-olni.

Ez windows alatt valami szuper extra dolognak számít, amit annó a flopy-s linux-om is tudta.(Az még az NTFS-t nem ismerte, mert mondjuk akkor még nem is volt NTFS)

2012. jún. 28. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:

bocs de a kérdésed átt lett szerkesztve!

mert ott fat32 volt

2012. jún. 28. 14:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Biztos nem lett átszerkesztve, erre nincs is lehetőségem.

A c meghajtót/partíciót mentettem le egy file-ba, ami NTFS fájlrendszer volt.Mert meghalt a windows és egy csomó minden fontos dolog volt azon a partíción, így vesztesség nélkül tökéletesen abban az állapotban megvan minden, amit linux live CD-ről látok is.

Windows alól nem tudom felcsatolni azt a több 10 gigás fájlt mint fájlrendszert.

2012. jún. 28. 16:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Már megvan a válasz egy másik fórumon megválaszolták.
2012. jún. 28. 19:06
 6/7 anonim ***** válasza:
2012. jún. 28. 19:44
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a fáradozásod, de ennek semmi köze sincs a kérdésemhez. Úgy látom nem értesz semmit abból ami a kérdésem volt, már írtam hogy más fórumba kaptam kielégítő választ.

Az windows 7-ről ír én meg XP-t kérdeztem, még ha xp-ről írna akkor sem lenne sok köze a kérdésemhez.

A rendszer már újra van rakva, ha kell valami bármelyik régi dokumentum vagy bármilyen fájl akkor átmásolom a virtuális lemezemről, mivel nincs semmi adatvesztésem.

2012. jún. 28. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!