Help! Hogyan tudnám beolvastatni az ntfs fájlrenszerű usb pendriveoot az xbox 360-nal?
Ezt nem tudom pontosan, de elképzelhetőnek tartom, hogy az XBox nem tudja kezelni az NTFS-t.
FAT32 esetén van egy 4 GB-os fájlméret korlát. Tehát 1080p-s mkv is felmehet FAT32-re, ha a fájl mérete nincs 4 GB.
Az exFat esetén az „ex” nem a régit jelenti, hanem az „extended”-et. Itt már a fájlméret korlát 16 exabájt, tehát le lehet felejteni a fájlméret korlátozást. Egyéb előnye is van, főleg pendrive esetén lehet hasznos. Bizonyos esetekben jobb, mint az NTFS. (Persze kérdés, hogy az XBox támogatja-e. Mivel nekem nincs, így erről nincs infóm, a Google-t meg gondolom te is ugyanúgy tudod használni, mint én.)
nagyon szépen köszönöm... :D a googlebe kerestem de semmi ilyet nem találtam..
Most megycsinálom hogy exFat ba konvertálom ráteszem a filemt és hátha jó lesz :)
Amúgy jah...
Át lehet konvertálni, hogy tudja kezelni, de iszonyú sokáig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!