Számitástechnikusok segitenétek, hogyan kell ezt megoldani?
wifis routerral
de nem éri meg,mert sokkal lassabb lesz,mintha kábelen jönne a net
Wi-fi routerral de szerintem meg megeri. Nekem van igaz nincs laptopom de megosztom a netet es a telomon is fogom es szerintem megeri. Egy ilyen keszulek ara nem sok kb.10 ezer forint nalatok(en nem m.o-n lakok) az enyem k.b annyi volt mert lattama garancialevelet mert ajandekba kaptam.
16/f
Szerintem úgy lenne érdemes megoldani, hogy maradna a kábel is, amit bedughatsz, ha éppen ott vagy.
Ha meg nem, akkor wifi beizzít - és már mehet is a böngészés, séta vagy heverészés közben.
kábellel milyen paraszt már!
jó úton jársz! veszel egy routert 8-10 körül lehet most...aztán mehet a net
A wifi-s router a megoldás, de ezt már mindenki modnta elöttem.
Egyébként routere válogatja, hogy milyen jó a jelerőssége, és milyen WiFi technológiát alkalmaz. Nekem pl netgear routerem van, 8 megás netet osztom egy lakáson belül, és gond nélkül jön a jel maximum sebeséggel.
hehe. wifin bármennyi tud jönni. Csak a sebességet rontja. 1megából is valamennyit meg 20megából is.
De egyébként ha már van rá pénzed be mész és megkérdezed az eladót ő nem fog neked badarságokat mondani - nem úgy mint amiket itt olvasok- nem is értem mért írnak buta emberek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!