Segitenétek, nem tudom még a kérdést sem feltenni, de azt hiszem particpionálásról van szó?
Sziasztok! AZ előzményekkel kezdeném.
Windows 7 et használok,és van egy játék,amit szeretnék feltelepiteni,de azt irja,hogy ne a C meghajtóra ,mert nem fog működni.Namármost nekem csak C meghajtóm van,és nem tudom hogy lehet csinálni egy újat,hogy arra tegyem fel.750 GB-s a laptopom egy 10-15 GB-t szeretnék rááldozni.
Ha esetleg elrontom vissza lehet csinálni?
Kérlek lépésről lépésre adjatok infót.
Köszönöm szépen!
Nem vmi nagy ördöngösség a dolog bár nem particpionálásról hanem particionálásról van szó , ezt csak azért mondom mert így talán többet találsz a googleval :) .
Nos particionálni nem vmi nagy cucc bár én mindig linuxot használtam erre a célra , de net tele van ingyenes particionáló programmal , csak rá kell keresned , ezek általában vizuális kezelő felülettel vannak ellátva . Egy példa [link]
Windows 7, Vista alapból tudja így: [link]
működik használtam már nem egyszer. Tehát nem kel külön progi, mint ahogy sok minden máshoz sem amit a Windows alapból tud szerintem felhasználó barát módon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!