Segitenétek abban hogy hol tudok BLU-RAY BD-R 25GB-os lemezeket rendelni?
Figyelt kérdés
Lehetőleg jó minöségüeket mint PANASONIC, SONY, VERBATIM de ne drágan.2010. okt. 19. 12:13
1/6 anonim válasza:
Fogalomzavarban vagy.
"Lehetőleg jó minöségüeket mint PANASONIC, SONY, VERBATIM de ne drágan."
Na szóval:
Ha jó minőségű lemezt akarsz, akkor fizesd meg az árát, ami a minőség miatt nem olcsó. Ha olcsó lemezt akarsz venni, mondj le a minőségről. Vagy egyik, vagy másik, a kettő együtt nekem eddig még sohasem sikerült. Egyébként meg ha Blu-Ray íróra telik, akkor fizesd meg a lemezek árát.
2/6 A kérdező kommentje:
Ne drágán azt úgy értettem hogy ne 1000-2000FT-ért hanem lehetőleg 1000FT alatt
2010. okt. 19. 13:15
3/6 bp1985 válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Direkt leirtam hogy jobb minőségü lemezeket keresek.
Ne hogy azt hidmár hogy te vagy itt az ész már atnéztem a google-ben mindent csak azokat túl drágának találtam, ezért kérdeztem meg itt hogy hátha valaki tud 1 jó helyet.
2010. okt. 19. 16:14
5/6 anonim válasza:
Akkor ne itt kérdezgess hanem menj be egy boltba.
6/6 anonim válasza:
bármelyik media markt kb 400 féle lemez közül válogathatsz.
de rendelhetsz neten is.
itt jó minőség elfogadható áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!