Mit tudok kezdeni a gépemmel?
Nem igazán értek hozzá, csak azt látom, hogy ha elindítok egy videót, máris 100%-on van a CPU és rohadtul szaggat az egész... egyedül a Putlockert tudom nézni rendesen (teljes képernyőn azt se). a youtube és az indavideo is nagyon szaggat.
szeretek filmeket nézni neten úgyhogy valahogy szeretném megoldani a problémát. köszönöm a válaszokat!
"máris 100%-on van a CPU"
Mitől? Indíts el egy filmet, Ctrl + Shift + Esc, és küldj egy képet arról hogy mi használja a processzort. Simán egy videó lejátszásának nem szabadna, alig ha 5-10% CPUt igényel legtöbb esetben.
vagy mert a géped,tele van programokall amit magától indit azonnal,vagy mert a géped nem jó és nem bírja rendesen,de végülis ha a youtube befagy az már gond:D amit csinálj(amikor bekapcsolod a géped minden ami fut állisd le (CTRL-SHFIT-DEL) folyamatok leállitása! azútán probáld meg!
(ha internet explorert használsz az is gond,használj Mozilla Firefoxot,vagy Google Chromot!)
tessék itt van, megbízom benned h nem élsz vissza a youtube-nevemmel :D
csak benyomtam a videót, máris 100%-on van. putlockerrel olyan 80-90 között ingadozik.
Cpu-d Pontosan? régen nem szagatot?
videokártyád milyen gépbe
meg tápegység márkája! és egyéb adata?
hát mondhatni nyögős... már megszoktam pl. hogy amikor bekapcsolom, az elején ki kell húzni a netet, mert különben fél óráig nem lehet vele csinálni semmit...
néha megy rendesen, de van, hogy rájön az ötperc, akkor befagyaszt mindent és se ki, se be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!