Mostanában lassú, hibázik és van, amit nem enged. Mi lehet a gépemmel?
Egy ideje az internet bizonyos helyzetekben percekre leáll gondolkodni, de más programok is lassultak. A gyorsgombjaimat újabban nem engedi a start menü gombja mellé tenni a tálcán, csak a jobb oldalra. Van pár weboldal, ahol elsőre hibás jelszót ír ki, csak másodikra enged be. A legutóbbi lassuláskor csináltam egy feladatkezelő-folyamatok fényképet, itt van:
Tudtok tanácsot adni?
Megnéztem, ez csak bootolást segít, de nem tisztít, jól látom???
Letöltöttem, de nem mertem csak úgy elindítani, mert pont az irtás lenne a lényeg - vagy lehet más baj is a géppel?
Pendive-re kiírva, usb-ről bootolva, frissít, majd elindítod a vírusirtást. Ott van a leírásban minden...
De szerintem húzd újra a géped, azzal már rég végeztél volna, csak az adataidat ne felejtsd, ha van a C partíciódon.
Nem tudom megcsinálni, a windowsomat meg úgy tették fel, nincs telepítőlemezem. Vírusölőm sincsen... Őszintén szólva azt se tudom, hogy kell ezeket a drivereket menteni.
A kérdésem leginkább arra irányult, hogy mi lehet szerintetek az oka mindezeknek, mert akkor megkérek egy ismerőst, hogy segítsen irtani vagy ami kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!