Letöltöttem az internetről a kungfu pandát és miért nem tudom elindítani?
Figyelt kérdés
Letöltöttem, a 8 darabot összeilleszettem átneveztem rar-ra de amikor ki akartam csomagolni megnyitottam a fájlt és további rar fájlok voltak benne. 8 darab kibontottam az összeset és kaptam a mappába: 2 mappát, 31 rar fájlt, 20 darab ismeretlen kiterjesztésű fájlt ezt hogyan tudom megcsinálni hogy elinduljon?2009. júl. 1. 17:21
1/3 anonim válasza:
Ez elég zavaros. Ha úgy töltötted le hogy több rar állományból állt akkor elég az egyikre jobb klikk és kicsomagolás ide. Ez után összeilleszti a winrar és elvileg kapsz 1 videó fájlt.Nem igazán értem,hogy mit és miért neveztél át.
2/3 anonim válasza:
Ha mutatnál róla egy print screen-t jobb lenne =)
De szerintem ha azt a 8 darabot összeillesztetted akkor kaptál szerintem valami fájlt azt rakd be a daemon tools-ba vagy valami hasonlóba.
3/3 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__10..
Itt a 16.01 -es választ ajánlom figyelmedbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!