Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baja van a Windows-omnak?

KristófVagyok kérdése:

Mi baja van a Windows-omnak?

Figyelt kérdés
Korábban Win XP-m volt. Azon egy idő után minden bekapcsoláskor az az üzenet jelent meg, hogy; "Ellenőrizni kell a konzisztenciát!". Egy darabig elvoltam vele, hogy valamikor végig hagyom ellenőriztetni, valamikor megnyomok egy gombot(akkor auto. kihagyja). Most Win 7-em van, azzal sem volt semmi probléma egy darabig, csak 2 nappal ezelőttig. Most is ugyan ezt írja... Mit tegyek?
2012. máj. 29. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Próbáld meg másik ATA, SATA kábellel a vinyódat hátha rossz a kábel.

De valószínűleg merevlemez okozza

2012. máj. 29. 19:49
 2/3 nax° ***** válasza:
semmi baja szerintem,csak rendesen kapcsold ki a gepet.ha kinyomod a tapot is,akkor pedig vard meg,mig leallnak a ventik,es csak utana kapcsold ki.persze ezek elott hagyd vegig menni a konzisztencias reszt,vagy start-cmd-chkdsk.(ez ugyanaz,mint a konzisztencias resz inditaskor.
2012. máj. 30. 01:31
 3/3 anonim ***** válasza:

"semmi baja szerintem,csak rendesen kapcsold ki a gepet.ha kinyomod a tapot is,akkor pedig vard meg,mig leallnak a ventik,es csak utana kapcsold ki..."

Te hányadik században élsz? xD

2012. máj. 30. 05:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!