Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy kis probléma laptoppal....

Egy kis probléma laptoppal. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szépjónapot mindenkinek. Egy kérdésem lenne. Tanácsokat várnék, hogy egy olyan laptoppal mit lehet kezdeni,aminél az érzékelő/amikor lecsukod azt érzékeli/ beragadt /és autómatikusan lesötétíti ilyenkor magát/ és olyan alacsony fényerőn világít, hogy semmit se lehet rajta látni.. Tudom, hogy szakemberhez kéne vinni.. Majd lesz is víve csak gondoltam megkérdezek pár okos embert itt is.
2012. máj. 19. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Üdv.

Vista-nál és Win7-nél a Vezérlőpulton belül (a jobb felsőben Kis ikonok legyen kiválasztva), az Energiagazdálkodási lehetőségekbe belépve be lehet állítani, hogy a fedél lehajtásakor ne legyen semmi művelet.

2012. máj. 23. 04:25
 2/4 A kérdező kommentje:
. Most megnéztem, eddig hibernálásra volt állítva, úgyhogy ki kell javítanom magamat, nem ez a gondja. De továbbra sem értem, hogy miért vesztette el a képernyő a fényerejét. Valaki ötlet?:))
2012. jún. 1. 17:26
 3/4 anonim ***** válasza:

A fényerőt minden esetben ott kell beállítani, ahol írtam.

Ha pl. aksiról használod és nem hálózatról, akkor alapból sötétebb a kijelzője, mert ugye az is egy energiatakarékosság.

2012. jún. 1. 18:48
 4/4 A kérdező kommentje:
De olyan szinten nincs fényerője, hogy alig lehet rajta látni bármit is. Tehát ilyen nagyon alap fényerő. És minden fényerővel kapcsolatos opció fel van rajta rakva 100%ra és semmi hatás..
2012. jún. 1. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!