Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megcsinálni? Már...

Hogyan lehet megcsinálni? Már láttam, de nemtudok rájönni hogyan kell csinálni.

Figyelt kérdés
Van egy kép amire szépen díszesen rá vannak írva különböző szövegek. Szépen formázva szép stílussal és mutatós színekkel vannak megcsinálva. Mindez a szöveg egy képen van rajta. Hogyan tudok olyat csinálni interneten keresztül?

2012. máj. 17. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Nagyon sok online fotószerkesztő létezik. Az egyik legjobb az IPiccy, Picnik, PicMonkey...sorolhatnám... Bármelyikre ezek közül feltöltöd a képet, itt lehetőséged van a szerkesztésre, többek között írhatsz is a képre. Rengeteg betűtípus közül válogathatsz, megadhatod a színét, a nagyságát, az átláthatóságát... és megint csak sorolhatnám.... Próbáld ki bármelyiket ezek közül. A három felsorolt közül én az IPiccyt ajánlom, mert gyors, ügyesen végzi a dolgát, és sok- sok effekt közül válogathatsz. Szia, sok sikert:)
2012. máj. 17. 14:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :D. Az lenne még a kérdésem, hogy hmtl szerkesztésben megoldható az ilyen?
2012. máj. 17. 18:12
 3/4 A kérdező kommentje:
html* szerkesztés. Bocsi csak kijavítottam a helyesírási hibát.
2012. máj. 17. 18:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Talán css-szel. PHP-val biztosan.
2012. máj. 18. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!