Van 1 torrentes oldal (killzone) amiről nemtudok letölteni vki leírta nekem h mit kell csinálni h jólegyen de azt h tudom megcsinálni?
Figyelt kérdés
Ezt írta:
"Lehet nem aktív a torrent.Ha nincs seeder akkor nincs kitől töltened.Kattints a Peer fülre ott kiírja hány géppel vagy kapcsolatban.Ja és jelöld ki valamelyik torrentet a listában."
és azt nemtudom h ezt most h kell megcsinálnom?mert nemigazán értek az ilyesamihez vki tudna segíteni
am erről az oldalról beszélek:
szóval a kérdésem az lenne h h csináljam meg azt amit az idézőjelbe írtam...
2009. aug. 9. 14:49
1/1 anonim válasza:
Hali!
nagyon egyszerű.Rányomsz :meg keresed, amit leakarsz tölteni,letöltésre.-ott a részletes leírást.ott katt.s kész
de csak torrent-letöltővel tudod letölteni
mással nem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!