(SIMS3) Program Files-t át lehet tenni C:-ről D:-re, ha nincs elég helyem a C:-n? Vagy esetleg a Windows mappát?
Sims3-t telepítek a gépre, külön lett választva az 1 meghajtóm 2-re, a C:-n így 49 GB van, a D:-n meg 184. A Windows mappa 17 GB-ot foglal. A Sims 3 nem tudom, pontosan mennyit, de (((ha jól tudom))) azt a Program Files-ba kell telepíteni, újonnan létrehozott mappába; ha mind2 a C:-n van, akkor nem fog elférni a C:-re.
Segítsetek kérlek!
(Ha valaki tudja, hogy a Sims3-t lehet-e a D:-re is telepíteni, másmilyen mappába, az írjon, lééégyszi!! Köszönöm!!)
Nem kell a regisztrációs adatbázisnak nekiesni, mert nagy kárt is tud hozzá nem értő csinálni...
Ha még nem tetted fel, akkor csinálsz a "D"-re egy Program Files mappát és ezentúl oda telepíted a játékokat és ennyi...
Már meglévő játékot is tudsz uninstallálni (Programok telepítése és törlése menü) és visszarakod a "D"-re...
Szóval mielőtt telepítem, D:/Program Files? Egy sima új mappa? És akkor abba telepítek ezentúl játékokat, vagy hogyan? :)
Köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!