Érdemes Apple gépet venni?
Apple, Mac gépet szeretnék venni. Megéri?
Pár infót róla tudnátok mondani róla?
szép meg jó, csak eléggé túlárazott
valamint eléggé zárt rendszer, bár ha nem vagy "bütykölős" típus, akkor ez téged nem érint
Én használtam már pár Apple számítógépet, de igazából semmi előnyére nem jöttem rá. Az tény, hogy a Windowst kicsit könnyebb szétbarmolni, de az OSX se olyan eszméletlen stabil meg felhasználóbarát, mint aminek beállítják. Általában grafikai munkákra szokták ajánlgatni, ebben se tudom mi a ráció. Akiknek van neve, a grafikusi szakmában, ma Magyarországon, azoknak a 95% Windowst használ.
Én személy szerint azért annyira sosem mélyedtem el a témában, de a 3-4 szeres árat amit elkérnek érte, egészen biztosan nem érik meg. Itt Magyarországon a létjogosultságának az az egyetlen oka, hogy lehet státuszszimbólumnak használni.
Szóval, szerintem azon túl, hogy jól mutat az új 30milliós A8 mellett, sok haszna nincsen ezeknek a gépeknek.
Teljesen felesleges. Annyi pénzből sokkal jobb PC-t tudsz venni, Mac-nek semmi előnye ha nem vagy grafikus vagy hasonló, de még akkor sincs előnye, mindent meglehet csinálni Windowson.
Csak akkor vegyél ilyet ha villogni akarsz vele, egyébként felesleges.
Nem éri meg.
Sokkal drágább mint amennyit ér.
Kivéve persze ha csak dicsekedni akarsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!