Ti itteni "szakértők" számtek, hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
Sokszor több százezer forint sorsáról kaptok döntési jogot, így felmerült bennem a kíváncsiság, mégis a válaszolók többsége milyen idős is lehet. Ha kérdetem őszintén, csak kíváncsi vagyok.2012. máj. 8. 23:27
21/23 anonim válasza:
"Én a stílusodból személy szerint azt hittem, hogy legalább 30 vagy"
Korosztályommal legtöbbjével szembe kissé antiszociális voltam mindig is, a stílusom meg a magánéletbe eléggé vissza szokott ütni. Amúgy megvallom kissé szeretek elválni ettől a 15-től, ahol tudok a saját lábamon állok, ha érted mire gondolok.
22/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, érdekes volt, főleg így ilyen motivációs keret sztorikkal fűszerezve. Amikor kiírtam a kérdést, nem hittem volna, hogy ennyi válasz lesz, de ennek csak örülök. Az meg meglepett, hogy ilyen sok az idősebb, másra számítottam, de ez kissé lelkiekben számomra megnyugtatóbb. Persze erre lehetne mondani, hogy dilis meg vissza maradott, de én magam így érzek. Szóval köszi a válaszokat, mentek a zöldek mindenkinek, és további jó GYK-t!
2012. máj. 11. 00:04
23/23 anonim válasza:
És most nyilvánoságra hozok egy kb 100 éves titkot!!!
Az elektromos berendezések fűst el működnek
kondenzátor,tekercsek,félvezető,ic,cpu,ellenállás.
mind kamu
ha ki jön a fűst NEM MUKODIK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!