GTA San Andreas " szakértők ". Ez lehetséges a
játékban, és ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
Először is az érdekelne, hogy lehet-e buszvezetőset játszani, úgy mint pl : taxisofőrt is lehet. Már egyszer ültem be buszba ( az a sötét üveges ), de azt csak vezetni lehetett.. Arra gondolok, hogy pl. egy ikarus busszal, megállók, ajtónyítás ... Mert youtube-n láttam ilyen videókat, de nem tudom hogyan kell. És a másik kérdésem pont ehhez kapcsolódik,ezt is láttam youtube-n, hogy vannak bizonyos modok, vagy micsodák, ( overdose mod, cleo mod .. és láttam bus modot is ) ezek mire szolgálnak, esetleg így lehet buszt vezetni ? Éshát ezek a sebességmérők is tök jók, mert van olyan fajta, amihez van egy csomó nézet, de nekem nem akar mükődni, úgyanis a numerikus billentyűzeten kell megnyomni a csillagot, de ha én megnyomom kilép a játékból :( .. na mindegy, de a buszosra valaki tud valamit ?
Szerintem ezt csak multiplayerben lehet. Hagyd a p*csába a single playert. ( [link] keresd fel ezt az oldalt, olvass el mindent, kezdj el játszani és több hónapig le se lehet vakarni róla :)
2011. jan. 13. 19:09
2/11 anonim válasza:
az a bus mod egy CLEO Mod szerintem telepítsd fel a CLEO-t, vagy inkább multizz
---------OFF---------
a fay rpg-nek új oldala van? :O
---------OFF Vége-------
2011. jan. 13. 19:35
3/11 anonim válasza:
Már elég régóta :)
2011. jan. 13. 20:06
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az oldalt, megnéztem, csak nekem ez egyszerre sok információ xD leblokkol az agyam. Szóval többször hallottam már erről a multiplayer dologról, de nem tudom mit jelent. Nagyvonalakban eltudnátok magyarázni mi a lényege, hogy van ez ?
2011. jan. 13. 20:12
5/11 anonim válasza:
Persze. Ez egy olyan játékmód amiben a saját szerepedet játszod és mivel a san andreas ilyen széleskörűen lett megcsinálva ott még egy jó nagy kanállal rátesznek és szinte bármit csinálhatsz. Taxis, rendőr, mentős, bandatag, szemétszállító szinte bármi lehetsz. Szerintem olvasgasd és regisztrálj, hamar belejössz.
2011. jan. 13. 20:29
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi, regisztráltam már, de nem még mindig meg a visszaigazoló, pedig vagy egy 20 perce ennek. Amúgy ha végre megjön, visszaigazolom .. belépek, akkor utána mit kell csinálni, vagy azt majd megtalálom a honlapon ? És a játékot ugyanúgy kell majd elindítsam? Benne lesz a CD a tartóba, rányomok az ikonjára és és ... így , vagy .. xD ? Okés tudom hogy ez hülyén hangzik, csak még nem teljesen tiszta.
2011. jan. 13. 20:49
7/11 anonim válasza:
Hehh, én majdnem befejeztem az Ikarus 280-t a játékba, csak a közepe fele rájöttem hogy nagyon elrontottam az elejénél, mert ilyen szar jellegrajz alapján modelleztem... Már egész jól megvolt, kaszni olyan 80%-os volt, gumikéderek, ülések, vezetőfülke is megvolt, aztán elkúrtam a vinyót amin rajt volt a cucc... Ajtót manuálisan nemigen tudsz nyitni, amit láttál videót azt egy litván csávó csinálta, és tuningelemeknek a törése az ajtónyitás, és ha pl rálősz akkor kinyílik...
Tudnék regélni, dumáltam a sráccal... csak mindig pofázott hogy eznemjó aznemjó, azt a végén nem is beszéltem már vele...
2011. jan. 13. 21:27
8/11 A kérdező kommentje:
Am most nem vágom, hogy jól regisztráltam-e, mert ha ott az oldal közepén fent kell rámenni a regisztrációra, ( kezdőlap, regisztráció, btk! .. ) akkor azt írja ki, hogy a szerveren le lett zárva a regisztráció.Ha meg a bejelentkezési ablak alatt akarok regelni, ott enged .. áhh nekem ez túl bonyulult, már a regisztráció sem megy, vagy egy órája annak, h regisztráltam, de még mindig nem jött az igazoló levél, én biztos nem fogok vele kínlódni, még mindig nem értem mi ez a multiplayer, mi hogyan indul/megy. Van egy csomó kód, vagy mi az isten, amit ilyen per jellel kell beírni, azt se tudom azok mik.. és elolvastam a szabályzatot, hát szinte minden tilos. Tilos csak úgy lelőni valakit, tilos rögtön lelőni az " áldozatot ", először kell hagyni hadd könyörögjön, vagy vmi . Mindegy, nekem ez nem megy ...
2011. jan. 13. 21:36
9/11 anonim válasza:
Hát figyelj. Mert ezt úgy kell játszani mint, ha a valódi életben lennél. A valódi életben sem lövöldözöl csak úgy, ha meglátsz valakit. Van róla sok leírás. Ha megjött a regisztrációs levél (az oldalra!) akkor belépsz elolvasod a leírásokat és felmész játszani. A multit a főoldalon lévő "A szerver átállt a legújabb 0.3c verzióra!" szöveg alatt tudod letölteni és ezzel indítja a múltat. De, ha az a sok szöveg és leírás ami ott van és ez nem indította be a nyáltermelésed és kíváncsiságod iránta és tényleg SA fan vagy akkor nem értelek.
2011. jan. 13. 22:43
10/11 A kérdező kommentje:
Igen letöltöttem azt az .. ízét :D , de akkor ez jön be [link] . Na de itt hogy indítsam el a játékot ? Amúgy tényleg szeretem nagyon a GTA-t, de nagyon türelmetlen vagyok, és az a " hirtelen felkapom a vizet " típus :) És akkor az a sok kód, amit /-rel kell beírni az mire van, és hova hogyan kell beírni ? Amúgy itt lehet másokkal játszani, mert láttam erről pár videót, és ott a játékablak bal felsősarkában voltak szövegek írva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!