Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » GTA San Andreas " szakértők...

GTA San Andreas " szakértők ". Ez lehetséges a játékban, és ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Először is az érdekelne, hogy lehet-e buszvezetőset játszani, úgy mint pl : taxisofőrt is lehet. Már egyszer ültem be buszba ( az a sötét üveges ), de azt csak vezetni lehetett.. Arra gondolok, hogy pl. egy ikarus busszal, megállók, ajtónyítás ... Mert youtube-n láttam ilyen videókat, de nem tudom hogyan kell. És a másik kérdésem pont ehhez kapcsolódik,ezt is láttam youtube-n, hogy vannak bizonyos modok, vagy micsodák, ( overdose mod, cleo mod .. és láttam bus modot is ) ezek mire szolgálnak, esetleg így lehet buszt vezetni ? Éshát ezek a sebességmérők is tök jók, mert van olyan fajta, amihez van egy csomó nézet, de nekem nem akar mükődni, úgyanis a numerikus billentyűzeten kell megnyomni a csillagot, de ha én megnyomom kilép a játékból :( .. na mindegy, de a buszosra valaki tud valamit ?
2011. jan. 13. 18:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azokat a /jeleket a játékban kell használni azokkal írod a parancsot pl. /kaja enni akkor eszel, idővel megtanulod. Amit letöltöttél rámész a pipára beírod a szerver IP címét a névhez kiválasztasz egy nevet ilyen sémában: Vezetéknév_Keresztnév (nem kell a sajátodat) és belépsz ekkor írsz a /report paranccsal az adminoknak hogy regisztrálni szeretnél feltesznek pár kérdést amit előtte meg kell tanulni az oldalról az alapfogalmakat és utána engedik a regisztrációt.
2011. jan. 14. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!