Ti itteni "szakértők" számtek, hány évesek vagytok?
már azt hittem, hogy én vagyok itt a legfiatalabb, huszonharmadik életévemet töltöttem be
szakembernek én nem mondom magam, ugyan van egy okj-s papírom, de ahogy az egyik tanárom mondta ez csak annyit jelent hogy elméletileg(sicc!) foglalkoztam a témával( pusztán evvel rohadt nehéz elhelyezkedni)
azért kezdtem el itt a fórumot olvasgatni, hogy a szoftveres problémák megoldásában ötleteket szerezzek: többször előfordult már hogy valaki felvetett egy problémát és a megoldást pár héttel később alkalmazhattam; és aztán jött a válaszolgatás előbb a szoftveres aztán a hardveres kérdésekre is
azért általában elismerem hogy ha valaki jobb gépet összeállít mint én, de ezeket az intelakirály és társaikat én sem szívlelem
"Sokszor több százezer forint sorsáról kaptok döntési jogot"
nem tudom hogy ki kérte a véleményünket, de mi adunk, és hogy ezt mennyire tarják meg a kedves kérdezők az már a saját dolguk
amúgy fel lehetne tenni egy olyan kérdést is, hogy aki itt kért tippeket az összeállításra, vagy laptopválasztáshoz kért tanácsot, és azt vette, az mennyire elégedett a termékkel( erre kíváncsi is lennék)
37.
Engem 20 éve érdekelnek ezek a "kütyük".
Az első C64-esemet 20 éve kaptam. Sokat játszottam vele, aztán assembly programozás következett és nagyon belemélyedtem. Itt megfertőzött a dolog és így maradtam. Amiga 1200 jött aztán a PC már vagy 10 éve. Sok ismerős és munkatárs gépébe leheltem életet és ragadt rám is egy csomó dolog. Engem itt az hajt, hogy nem tudok elmenni szó nélkül a leírt hülyeség mellett. Csak abban a témában szólok hozzá amihez valamennyire értek is...
Ha nem értenék hozzá, én is itt kérdezgetnék, mert egy boltban igaz, hogy szakértők vannak - általában, de van hogy nem - csak ő haszonorientált, tehát mindenképp el akar adni neked valamit és ez általában az a cucc, ami neki raktáron van. Tehát nem a legjobb választást mondja, hanem esetleg a több hónapja ott porosodó rajtamaradt VGA-t adja el neked egy kis szakmai "alátámasztással". Míg itt senki nem érdekelt ebben, hanem csak a legjobbat akarja a legolcsóbban a kérdezőknek... Ilyen egyszerű...
... és hogy itt ki szakember és ki nem, mindenki döntse el maga. A régi ismerős nevek általában beválnak és érdemes hallgatni rájuk - úgy, mint Hart, Alex1111, Mukedli89, PandaPeti, legendavagyok, lindmayer, P.O.C., montihun, Aemdae Turion csak akik hirtelen az eszembe jutnak és elnézést a kimardottaktól -, mert ők már bizonyítottak azzal, hogy önzetlenül a saját szabadidejükből segítenek itt töretlenül a néha unásig feltett századszorra is megválaszolt kérdésekkel és összeállított konfigokkal...
Köszönet minden szakértőnek itt..
A régi ismerős nevek általában beválnak és érdemes hallgatni rájuk - úgy, mint Hart, Alex1111, Mukedli89, PandaPeti, legendavagyok, lindmayer, P.O.C., montihun, Aemdae Turion
Én téged is ide sorollak,kedves Fehersrac, és a 92% -os válaszolót is. Én is a tőled felsoroltak válaszait lesem, nagyon sokat tanulok tőlük, és természetesen, te is közéjük tartozol. Köszönet Nektek:)
Én is válaszolgatok hébe-hóba, de csak az általános kategória az, amihez hozzá merek szólni,/internet, programok, egyéb/ azt is csak miután meggyőződtem, hogy a válasz jó.
Amúgy 57 éves vagyok, és nő:) Nem baj? Szép napot mindenkinek:)
19 vagyok, néha felnézek ide, már csak azért is, hogy tanuljak egy két plusz dolgot.
Nem válaszolok gyakran kérdésekre és azokra is csak akkor, ha valami iszonyat nagy hülyeséget olvasok a kérdésben/válaszok között vagy van tapasztalatom a feltett kérdésben.
Hát akkor én is írok egy kisebb keret történetet.
Először akkor kezdtem el foglalkozni a hardverekkel mikor új gép vásárlása előtt voltam. Egyik rokonom értett is hozzá, mondtam neki menjünk el oda ahol annak idején az akkori gépemet vettük. Ekkor kérdezte mg mikor vettük a gépet, mennyiért és megnézte miből állt. Mivel előre összerakott szar volt, így nem volt meglepő, hogy drágán kaptam szart. Végül is ekkor magyarázta el az alapokat, meg azt, hogy mit kell nézni gépvársárlásnál. Érdekesnek találtam a hardvereket így megragadt bennem sok minden. Mikor találkoztunk mutatta, hogy mi micsoda, mire szolgál, mi a fontos annál. No meg néhány ismerősével is megismerkedtem akik ilyen téren tudtak valamit tanítani, meg jó sok "kacatuk" volt. Így valahogy bele tanultam, mire odaértem, hogy a saját gépemet kellett összepakolni már meg volt az elég információs anyag. Miután meglett a gép ezekkel leálltam egy bő hónapra, de aztán valahogy volt egy kevés hiányérzetem. Ekkor is került képbe a PH!, és annak fóruma. Ott elég sok mindent meglehet tanulni, ni meg az is segített, hogy jó néhány dolgot ismerősökön keresztül én magam is foghattam a kezembe, kipróbálhattam.
Kb ennyi volt a felvezetésem, no meg az, hogy jó úgy bemenni egy PC-s szaküzletbe, hogy tudom, ha akar se tud átverni(néha még össze is tudok néhánnyal veszni, de van végletekig rendes is). Szóval engem kb ennyi motivált.
A többiekkel meg egyet értek, messze nem vagyok szakértő. Persze a szakértő is relatív fogalom, PH! szerkesztőségéből mondjuk ott Abu, bár azt nem hinném, hogy valaki aki annyit tud mint ő, itt lenne GYK-n(elnézést ha tévedek).
Amúgy ha már GYK, kérdező és annak informatikus haverja, na az tényleg idegesítő jelenség ha valamit az ember elmond, aztán jön az hogy az egyik informatikus cimborája mást állít. Szépen alátámasztod az igazad, aztán erre azzal reagál, hogy több informatikus ismerőse se ezt mondja. Utána megkérdi, hogy most "ők hülyék vagy te?!" Na ezt nagyon utálom, főleg ha az állítás totális baromság.
"már azt hittem, hogy én vagyok itt a legfiatalabb, huszonharmadik életévemet töltöttem be"
még így is sokat rám versz :) 1 hónap és 10 nap választ el engem a 16-tól.
ui:Mivel nincs kedvem visszaolvasni, de elküldöm most, szóval ha van benne némi fogalmazásbeli hiba, kérlek nézzétek el.
Hart megmondja a tutit :D
Én a stílusodból személy szerint azt hittem, hogy legalább 30 vagy.
A tudás ?
HATALOM!
A szegénység? ÖRÖK!!!!!
abutaságjönagátolodemármegszoktuk:D
A segíteni akarás meg EMBERI tényező !!!
A TUDÁS INGYEN VAN !! PAZAROLD EL MÁSRA!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!