Roncsolja a szemet, ha a monitorom negatív szögben áll?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy sokan úgy állítják be a monitorukat, hogy függőleges, vagy egy kicsit hátradől, de nekem úgy áll, hogy felém dől, vagy a teteje közelebb van a szememhez mint az alja. Szerintetek hogy a legideálisabb, hogy a legkevésbé roncsolja a szemet?2012. máj. 1. 21:50
1/5 anonim válasza:
A legideálisabb, ha a Csendes-óceán alján hever jégbe fagyva, akkor nem roncsol semmit. A viccet félretéve egyébként tök mindegy a szög.
2/5 anonim válasza:
Azta. Ez a kérdés egyáltalán komoly??
3/5 anonim válasza:
Én hátrahajtva használom, így szoktam meg. Ha neked az a jó, te tudod.
4/5 anonim válasza:
Egyik monitor sem roncsolja a szemet. Ez a hatás olyankor keletkezik, ha valami komoly sérülés történik, például beleesik a monitor a szemedbe ha akkora dőlésszöget sikerül beállítani...
Ha a rontásra gondoltál, még a monitorok akkor sem rontják kifejezetten a szemet. Sokkal hamarabb lesz amiatt problémád mert nem pislogsz, kiszárad és begyullad a szemed, mint hogy a látásod romlana. Ez pedig nem monitorfüggő, bármelyiknél előfordulna, bármilyen szögben. Főleg ha negatív.
5/5 anonim válasza:
A szemedet max akkor "roncsolja", ha rád esik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!