Milyen a blogom? (vélemények pozitív-negatív, tippek hogy még jobb legyen)
a link lemaradt
lolita-lol-thing.blogspot.com
XD
Ez a blog rólad szól, ráadásul abszolút nincs benne semmi extra, szóval ez rajtad kívül igazából senki számára nem érdekes.
Csináld nyugodtan ha neked ez jó, naplót is sokan írnak, de ezen kár erőlködni, ha megfeszülsz sem fogja senki olvasgatni.
Szerintem a nagy csajos képet szedd le vagy tedd kisebbre, inkább vmi egyszerűbb címsor kellene felülre.
pl mint itt: (ez nem reklám)
Egy kb 2-3 centis sávban, lényeg hogy az első poszt mindig látszódjon és bele tudjak olvasni anélkül hogy nagyon le kellene tekernem. És kell vmi cím, pl "Betti blogja" satöbbi.
Másrészt 1-2 helyesírási hibára lehet figyelni, bár azért ennyi belefér, csak ne túlozz ("cipppőtt"), amúgy a szöveg rendben van.
Kicsit a chat van szétcsúszva, azon lehetne igazítani, meg nem jeleníti meg nekem az ékezeteket (megfelel? mez?re)...bár ha nem szülséges akár le is lehet venni az oldalról.
Ami nekem nagyon b.ssza a szemem az a háttér, vagy elég lenne egy sima fehér, vagy valami sötétebb tónusú kevésbé rikító, nagyon megosztja a filyelmet, és beleolvadnak a posztok is, pedig ott azok lennének a lényeg, sztem megér egy próbát lecserélni.
Utolsó 2 posztod egész jól jött össze, témára is meg érzésekre is, előtte nekem kicsit sok volt ez a ki-kicsoda, itt voltunk ott voltunk, ezt csináltuk azt csináltuk, sztem elég a főbb dolgokat megemlíteni, de persze 15 évestől lehet én várok sokat 23 éves fejjel. :)
Amúgy ha a hibákat javítod elég jó kis blog lesz ez, majd olvasgatom :D
köszönöm a megjegyzéseket
Utolsó válaszoló:
köszönöm a tippeket lecseréltem a képet így nekem is jobban tetszik a háttér szimplán csak egyszínű, a cshatben nem lehet eltüntetni ezt a szöveget míg nem írnak bele, de amúgy megjeleníti az összes betűt, és ezek a helyesírási hibák direkt vannak mikor nagyon boldog vagyok az írásomban így szoktam jelezni
köszönöm még egyszer a tippeket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!