Régi, hagyományos negativ filmről lehet valahol digitalizált fotót csinálni?
Figyelt kérdés
Budapesten keresek ilyent, ha létezik egyáltalán. Kép nem kell, csak a negatívon lévő fotókat tegyék CD-re.2009. szept. 27. 23:49
1/7 anonim válasza:
Speciális szkennerrel digitalizálják. Fotós vagy nyomdaipari cégeknél meg fogják tudni oldani.
2/7 anonim válasza:
pont most láttam valamelyik nap a metro akciós újságában egy kütyüt, ami erre való!
asszem memória kártyára digitalizál.
21ezer:S
3/7 anonim válasza:
Nekem szines negativról tudtak szkennelni Óbudán.
4/7 A kérdező kommentje:
3. hsz-nek. És hol Óbudán, milyen cég? És árban mit jelent?
Kösz!
2009. szept. 28. 22:45
5/7 anonim válasza:
Óbuda, Flórián mellett, kis netező a kék panel földszintjén. Most nem tudom, mennyit kérnek.
6/7 anonim válasza:
Elvileg lehet kapni olyan scanner-t, amihez adnak egy kis tükör-rátétet, és azzal gond nélkül szkennelhető a negatív film. Gondolom, hogy külön is lehet kapni ilyen kis rátétet.
Az a gond a negatív filmeknél, hogy nem megvilágítani kell, mint a sima papírt, hanem átvilágítani rajta, ezen hivatott segíteni ez a tükör-rátét.
7/7 A kérdező kommentje:
Óbudai: kösz!
2009. szept. 30. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!