Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek miért nem megy a...

Szerintetek miért nem megy a fifa12?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Felraktam a fifa12-t,bepatcheltem,beállítottam a konfit és elindítottam de csak egy képet adott be,elkezdett tölteni az egérmutató és kb 5 mp múlva kidobott a játékból!Megnéztem a neten a gépigényét és SIMÁN bírja a gépem úgyhogy nem ott van a gond :SS

2012. máj. 1. 20:07
 1/7 Csiß ***** válasza:
Ha boltban vásároltad akkor keresd fel a supportot,ha letöltötted akkor lehet a crack gány.keress másikat.Esetleg ha win 7 alatt próbálod akkor a kompatibilitást tedd xp sp3-ra (de ahogy néztem ez elvileg fut win 7 alatt is).
2012. máj. 2. 13:38
 2/7 A kérdező kommentje:

Próbáltam mindenféle grafikán,de egyébként uncsimnak tegnap előtt raktuk fel és ez autocrack-es és neki simán fut...próbáltam Xp Sp3-as kompatibilitással de úgyis kampeca volt neki :/

Egyéb vélemény??

2012. máj. 2. 21:34
 3/7 karesz4000 válasza:
fifa 12 gépigénye
2012. máj. 5. 07:06
 4/7 karesz4000 válasza:

CPU: CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better), Intel Core2Duo @ 1.8Ghz

RAM: 1 Gigabyte of RAM (2 GB required for WindowsŸ Vista / WindowsŸ 7)

VGA: ATI Radeon™ HD 3600, NVIDIA GeForce 6800 GT, Intel’s Sandy Bridge (HD Graphics 2000) and Ivy Bridge (HD Graphics 3000)

DirectXŸ 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above)

DX: DirectXŸ 9.0c

[link]

HDD: Approximately 8 GB hard drive space (Depending on the language chosen)

Hang: DirectXŸ 9.0c Compatible Sound Card

Felbontás: 32 bit **

ODD: DVD-ROM drive

Hálózat: 512Kbps or greater broadband connection for online gameplay

Ajánlott periféria: MS compatible mouse, Keyboard

2012. máj. 5. 07:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Én még arra a shader model 3.0-ra tippelnék hogy az a gondja de nem hinném hogy a miatt ne menne a game
2012. máj. 5. 22:44
 6/7 anonim válasza:
Bejon a kezdokep es utanna kilep? A dokumentumokban a fifa 12 pappaban az insane0 (vmi ilyesmi) mappat tedd irasvedette majd mentsd el
2012. jún. 11. 16:18
 7/7 anonim válasza:
Bocs, 'mappaban'
2012. jún. 11. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!