AMD Athlon 64 X2 6000+ 3 GHZ -es procim van hozzá egy Asus GeForve 8600GT videókártya és 4gb RAM mégsem megy a FIFA12! MI a baj?
alaplapom ASUS M2N-E-SLI
op.rendszer: Windows XP Prof. SP3
Ilyen baromságot nem hallottam még márbocsánat...
Az Xp ugyanúgy használni tud akár 4 magot is mint a windows 7 a memóriváal van különbség..
Kedves kérdező!
4GB rammal rakj fel egy Windows 7 64bit-et tehetnél xp64 bit-et is de szerintem az azért nagyon nem éri meg mert az xp 64-bites változatára nem nagyon lett tervezve program és nem is nagyon van rá semmi optimalizálva a windows 7 64 bites változata pedig szinte mindent futtat és visszatérve azért tegyél fel 64 bitet mert egy 32bites operációs rendszer nem tud 4GB ramot kezelni és a 64bittel már tudja használni mind a 4GB ramot szóval nem lesz nagy változás de nekem is voltak az xp-vel ilyen gondjaim mint neked és a windows 7-el nekem minden egész jól fut úgyhogy bátran felteheted nem fogod megbánni hidd el nekem!:)
Lehet hogy úgy már futni fog a fifa 12-is.(Nem kizárt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!