Youtube üzene? Mivel nem vagyok angolos nem tudom mit jelent googleforditóba is beírtam de értelmetlen volt kérdésem hogy mit jelent és ennek van valami következménye?
Figyelt kérdés
egyik nap feltöltöttem egy videót youtube-ra és egy ilyen üzenetet küldött a youtube:
help center | e-mail options | report spam
Dear RebuiltAtol52,
Your video "videó neve", may have content that is owned or licensed by Rebeat Digital GmbH and DigDis, but it’s still available on YouTube! In some cases, ads may appear next to it.
This claim is not penalizing your account status. Visit your Copyright Notice page for more details on the policy applied to your video.
Sincerely,
- The YouTube Team
2012. ápr. 30. 07:34
1/4 anonim válasza:
olyat töltöttél fel ami nem a tied! gondolom zene vagy film lehetett! ezért figylmeztetésben részesitettek! ha sok ilyet csinálsz akkor majd egyszer törlik a fiókodat! és a video is letiltásra került világszerte!
2/4 A kérdező kommentje:
és hol lehet megnézni hogy melyik videót,zenét lehet felrakni?
2012. ápr. 30. 08:24
3/4 anonim válasza:
sehol!
ne tölts fel olyat ami nem a tied! ennyi!
4/4 anonim válasza:
Azt is írja, hogy "Visit your Copyright Notice page for more details", vagyis kb. nézd meg a szerzői jogokról szóló oldalt több információért, szóval szerintem nézd meg a linket, azt írd le, hogy mi van ott. Amúgy mit töltöttél fel? Egy filmet, klipet, vagy csak valami sima videót, ami alá beraktál valami zenét, mert ha az utolsó, akkor szerintem írd a videó alá, hogy "I do not own the music, all rights belong to [szerző, kiadó, stb.]"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!