Ha valaki lopja az internetet wifivel, és ezt 100%-ra tudom, hol tudom bejelenteni? És mi lesz a következménye?
Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 23:20
1/8 anonim válasza:
te tudod az egy dolog,be tudod bizonyítani? mondani sok mindent lehet,nem foglalkoznak veled ha nincs bizonyíték :S
3/8 anonim válasza:
Bocsi, de ha a te wifidrol van szo es lopjak azt es te tudsz rola, akkor egy nagy IDETLEN vagy hogy bejelenteni akarod minthogy tennel valamit ellene.
4/8 anonim válasza:
ha sugárzod mindenfelé a panelban, akkor örülj neki, hogy nem téged perelnek be a szomszédaid egészségük veszélyeztetése miatt.
5/8 anonim válasza:
Ha lopják a netedet az a Te hibád,hiszen minden eszköz a rendelkezésedre áll ahhoz ,hogy senki ne tudja lopni.
Pl : a wifid kérjen jelszót attól aki akarja használni,csak az általad engedélyezett gépeknek enged csatlakozni (MAC),esetleg vezetékkel kösd össze a routert a géppel és azt se tudja meglopni,stb.
6/8 anonim válasza:
Ha a tiéd: lekódolod. Ha nem a tiéd: szólj a tulajnak, hogy lekódolja. Rendőrségen körberöhögnek ha ilyennel bemész.
7/8 A kérdező kommentje:
A sógorom "veszi így az adást" és nem tőlem, hanem a helyi kábeltévészolgáltatótól. Havi 160 keresetből hármójuknak 100ft lakáshiteltörlesztés+rezsi megy el. Szerintetek 60ft 3 embernek a megélhetésére elég? Ebből nem köttetett internetet, sőt elszólta magát, hogy mi is miért nem inkább így oldjuk meg. Nagyon rossz indulatú, mindenkit kihasznál, csak gondoltam jó lecke lenne számára. De csak akkor, ha nem kaphat érte nagy dolgot, mert azért azt nem akarom. Azért ott lehet, h szólni fogok.
2010. júl. 8. 20:51
8/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, 100 ezer, 60ezer...
2010. júl. 8. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!