Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Sony...

Mi a véleményetek a Sony Cyber Shot fényképezőgépekről?

Figyelt kérdés
egy 8 éves, sony cyber shot dsc v1-ek gépünk van, amivel nagyon meg voltunk elégedve, de idelye, hogy lecseréljük. Párommal azt beszéltük, hogy csakis sony lehet a következő gép, mert a színvilága nekünk nagyon bejött. Most viszont azt hallottam, hogy sok a hiba a sony fényképezőgépekkel. Vélemények? Egyenlőre még az árkategóriát sem döntöttük el, nagyon egyszerű gépet nem akarunk, dsc H70 - et néztük, de lehet a sima kompakt géppnél egy kicsit jobbat kellene vennünk. (anno a v1 ha jól tudom, nem kompakt kategória volt). Az a lényeg, hogy jó zoomja legyen, szép képeket csináljon, minőségben, élességben, és színekben is. nagy pixelszám nekem nem fontos, max 5-össel fényképezünk úgyis, bár tudom, ma már nem is nagyon gyártanak ilyet. Esetleg tudtok ajánlani gépet? és ami a legfontosabb, valóban leromlott a sony fényképezőgépek minősége? Mint már irtam, ugy hallottam, rengeteg baj van velük, 1 hónap után sorra viszik vissza az üzletbe, mert akku meg más egyéb probléma van velük.Válaszokat előre is köszönöm! Üdv.

2012. ápr. 24. 14:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!