Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a Vélemény, egy Sony...

Mi a Vélemény, egy Sony Cyber-shot (4.1 megapixels, mpegmovie VX) fényképező gépről?

Figyelt kérdés

remélem minden hasznos információt leírtam róla .és íme egy kép a gépről:

: [link]

2009. dec. 23. 17:08
 1/7 A kérdező kommentje:

egyáltalán a 4.1 mega pixels az jó?

ne haragudjatok a buta kérdésért ,de egyáltalán nem értek hozzá.viszont kíváncsi vagyok hogy mihez tudtam hozzá jutni ilyen olcsón:)

2009. dec. 23. 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mit jelent az hogy 'olcsón'. Amúgy nem egy mai csirke szegény. A múlt héten adtam el hasonlót 6e Ft-ért, ha ennyi körül vetted akkor fogjuk rá hogy megérte.
2009. dec. 23. 17:22
 3/7 A kérdező kommentje:

1000ft-ért vettem.

írnál nekem konkrétumokat hogy milyen a gép.és megköszönném a 4.1 megapixel elmagyarázását is : )

2009. dec. 23. 17:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát a gép maga jól összerakott és nem is használhatatlan, csak mai mércével mérve nem üti meg azt a szintet hogy azt mondjam, használnám. Kifejezetten jók egyébként a 4Mp-es kategóriában a Sony kompakt gépei, a 3× optikai zoom nem kiemelkedő de nem is alacsony, van hogy mai kompakt gépeken is csak ennyi van. Többet igazából írni nem lehet róla mert a típusát nem írtad ide, anélkül meg nem megy.

A megapixelről pedig annyit hogy a 4.1 Mp úgy kb. a 9×13-as nyomtatási méretnek felel meg 200dpi-s felbontás mellett.

2009. dec. 23. 18:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Fotózz vele,ha tetszik a kép amit csinál,akkor jó a gép.Nem mindig bonyolult az élet.

Átlagos méretű papírképekhez elég a 4 MP,monitorra is bőven.

2009. dec. 23. 18:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem odaírni hogy kb. 2Mp is már elég a viszonylagosan szép 10×15-ös képekhez de ugye nem csak a megapixelektől függ a dolog.
2009. dec. 23. 18:50
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm széépen: )
2009. dec. 23. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!