Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet magyar menüt...

Hogyan lehet magyar menüt rakni egy Sony Ericsson K770i Cyber Shot mobilra, ha alapból nincs benne?

Figyelt kérdés

Elnézést, csak nem nagyon értek ezekhez.

Gondolom más softwaret kell rakni, de azt hogyan?

2012. márc. 16. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel látom, hogy még nem piszkáltál mobil szoftvert, én azt javaslom, hogy vagy kérj meg egy szakembert (Netes portálokon Lasy-t merem ajánlani), vagy a www.se-potral.hu fórumában érdeklődj. Végszükség esetén én is tudok leírást adni ha kéred, viszont biztosabb egy kimondottan evvel foglalkozó embert kérdezni.
2012. márc. 16. 18:07
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon bonyolult?

Vannak veszélyei?

Nem vagyok telejesen hülye a PC-s dolgokhoz, szerintem megtudnám csinálni, ha valaki elmagyarázná :D

2012. márc. 16. 23:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Kezdésként eléggé bonyolult lehet. Veszélye csak akkor van, ha szoftvert kell frissítened egy baki után, és elszáll a mobil egy rosszul megtett lépés okán. :) De ha elsőre sikerül, veszélytelen.
2012. márc. 16. 23:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerinted belevágjak? Vagy vigyem szerelőhöz?
2012. márc. 17. 10:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Először olvasd végig az első hozzászólást. Ha sikerült értelmezned, akkor vágj bele nyugodtan, ha nem, akkor mindenképp ajánlom a maszek (nem boltos) hozzáértőt.
2012. márc. 17. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!