Pezsikee kérdése:
Hogyan tudom ujbol rakni a TABLET PCm androidját?
Figyelt kérdés
Kaptam egy rossz Tablet PC-t! Sajnos ha bekapcsolom, megjelenik az ANDRIOD felirat...utána kicsiben egy "Android" szöveg és utána villog egy pont.... valaki tudja mi lehet a gond?2012. ápr. 23. 23:37
1/4 anonim válasza:
Nyomd a bekapcsológombot de ne ereszd el, tarts lenyomva 15 másodpercig, esetleg még tovább. De kütyüjefüggö, lehet kell ehhez még egyéb gombot is nyomni közben (pl hangerő) olvass utána pontos tipus alapján.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, sajnos nem tudom a pontos tipusát, mert csak a készüléket és a töltőjét kaptam doboz nélkül, minden gomb kombinációt próbáltam, sehogy sem jön össze!
2012. ápr. 24. 14:44
3/4 anonim válasza:
Ha máshol nem aksi alatt hogy mi is ez?
4/4 anonim válasza:
Biztos van rajta néhány szám. Pl vonalkód, vagy egy furcsa gyártási szám, stb. Google-zd ki, hátha megtalálod a számát.
Mert akkor tudnád talán gépről is frissíteni (bár nem adok rá sok esélyt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!