Mitől lett a képernyő színe rikító rózsaszín?
Figyelt kérdés
Eddig tök normális volt, fehéren világított, a piros piros volt, a zöld zöld, de hajnalban egyszer csak meghülyült a gép, és kisült a szemem, olyan rózsaszín lett minden. Gondoltam oké, valami túlmelegedett, kikapcsoltam a gépet, hadd pihenjen. Erre fel reggel is ilyen volt, nem tudom, miért. A zöldet is mélybordó színűnek néz ki most, meg képzelhetitek a többit... nem tudom, miért lehet ez? Kisült valami a gépben, vagy a monitor ment tönkre? (utóbbit nem hiszem, több baj van mostanság a gépházzal...)2012. ápr. 22. 10:45
1/3 anonim válasza:
Lehet monitor, kábeltrörés, nyomd vissza passzentosra a vga kábelt kikapcsolt állapotban.
Már a boot képernyő is problémás vagy csak bejelentkezés után változik meg a kép?
Milyen vga?
2/3 anonim válasza:
szerintem nem biztos hogy a gépházzal van valami.Nekem is volt ijyen vettem másik monitort és az ment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!