Miért lesz magától a képernyő ilyen lilás-rózsaszín színű?
Figyelt kérdés
Szóval vadonat új windows7-es gépem,van 1 terabjátos vinyóval,1GB videokártya,4GB RAM stb..(szóval azért elég új és jó gép)És néha azt veszem észre hogy magától a képernyő(hozzá se érek a gépházhoz) lilás-rózsaszín árnyalatú lesz.nem fehér hanem ilyen halvány rózsaszín:S nemtom mitől van,pár hete csinálja ezt.utána kicsit ÓVATOS,a kezemmel megütöm a gépet,de tényleg csak így alighogy hozzá érek,aztán megint normális,fehér lesz.Mitől van ez?:O2011. júl. 13. 00:21
1/9 anonim válasza:
Ha jól értem akkor a gépház(vagy benne valami)elkezd furán világitani.
Ez 2 okból lehet.
-Elromlott a LED.
-Valami nincs rendben a gépedben,talán valami rosszul érintkezik..De leszedhetnéd az oldalát és elmondhatnád,hogy pontosan mi világít.
De most,hogy elolvastam mégegyszer a kérdést nem értem:S
"És néha azt veszem észre hogy magától a képernyő lilás-rózsaszín árnyalatú lesz"."kezemmel megütöm a gépet".
Tudnál küldeni képet?(Lehet csak én vagyok fáradt és ezért nem értem)
2/9 A kérdező kommentje:
öö tudom kicsit furán fogalmaztam meg,de nem tudom normálisan leírni,mert ezt látni kell xD de nem a gépház világít hanem a monitorom/képernyőm lesz ilyen lilás.és nem úgy lila hogy az egész sötét lila és semmit nem látok,hanem mondjuk ami fehér egy weboldalon(pl:gyakorikérdések) az ilyenkor lilás lesz.de végülis mind1,mert néha van csak ilyen,meg egy enyhe mozdulat és megint jó lesz a kép.lehet hogy csak a monitorom szar,mert nem egy újfajta vékony ,hosszú LCD monitor:S
2011. júl. 13. 00:33
3/9 A kérdező kommentje:
2011. júl. 13. 00:35
4/9 A kérdező kommentje:
vagy ez nem a monitortól függ?lehet hogy akkor a videókártya rossz:S
2011. júl. 13. 00:36
5/9 anonim válasza:
Tedd újra/frissítsd a VGA drivert.Nem hiszem,hogy megoldja a proglémát,de legalább tudjuk,hogy ettől van-e vagy sem.
De mivel ezt írtad,hogy egy enyge mozdulat a képrnyőn/ek akkor visszaál rendesbe.Ebből nekem (sajnos) úgy tűnik,hogy a képernyű a sz.r:S
6/9 anonim válasza:
Lehetséges,hogy döglődik a szín panele
7/9 A kérdező kommentje:
ok:S
2011. júl. 13. 01:25
8/9 anonim válasza:
Valószínűleg nincs megfelelően behelyezve a videokártya a slotba, vagy a kábel nincs megfelelően csatlakoztatva a videokártya csatlakozójához. Nekem is volt már ilyen.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.úgy látszik már valahogy magától megoldódott.már napok óta nem csinálja.és ha megérintem a gépet akkor sem történik semmi:D
2011. júl. 18. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!