A monitorom képe (philips) néha lilás-rózsaszín. Mintha egy ilyen színű átlászó valamit tennék a képernyő elé. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 12:44
1/10 anonim válasza:
Szerintem senki se távszerelő itt. Nézd meg videókártya driverbe hogy a színek helyesen vannak-e beállítva, monitorod profiljai közt nem állítottál-e el valamit. Ha ezek megvannak is minden okés akkor vissza gariba vagy vinni szerelőhöz.
2/10 anonim válasza:
Döglődik a szín panele.
Szerviz, vagy vegyél egy új monitort.
4/10 A kérdező kommentje:
Phillips crt
2010. nov. 2. 13:24
5/10 anonim válasza:
Szóval, CRT-nél a lilásodást általában a képernyő paneljén lévő forrpontok gyengülése-szakadása okozza. Ha értesz hozzá, próbáld átforrasztani a forrpontokat.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Sajna egyáltalán nem értek hozzá.
Érdemes szerelőhöz vinni, vagy inkább vegyek újat?
Nem szeretnék úgy járni, hogy megcsináltatom, jól lehúznak, aztán nemsokára vehetek újat.
2010. nov. 2. 17:34
7/10 anonim válasza:
Átlagos minőségű crt-ket nagyon nem érdemes már szervizeltetni. Drágább a szervíz, mint egy azonos kategóriájú használt jó crt. S semmi se garantálja, hogy a javítás tartós.
Szvsz vegyél egy olcsóbb lcd monitort. Kisebb is, képe is szebb, és még garanciád is lesz rá.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi, erre tippeltem én is.
Így egy kicsit hamarabb jön a jézuska, és most adott, hogy mit kell hoznia.
2010. nov. 2. 19:06
9/10 anonim válasza:
Szerintem azon az eszközön ne spórolj, amit majd nézned kell, és a látásodat befolyásolja. Vehetsz olcsó monitort, csak majd 1-2 évtized múlva bosszulja meg magát, egy erős szemüveg formájában.
10/10 A kérdező kommentje:
OK, hogy minél jobbat kellene venni. Ennek csak egy akadálya van: mire futja.
2010. nov. 3. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!