Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az ciki / gáz/, hogy még XP-t...

Az ciki / gáz/, hogy még XP-t használok?

Figyelt kérdés
a gépem vinné a Windows Vistát, de nem akarok váltani :)

2012. ápr. 11. 19:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2.. amugy nem ciki de hamarosan véget ér a támogatása
2012. ápr. 11. 20:05
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Nem gáz. csak tele van biztonsági réssel. De ne vistára válts, inkább win7re.
2012. ápr. 11. 20:05
 3/14 A kérdező kommentje:
köszi! az a gond, hogy a gépem nem viszi a W7. már próbáltam, be mindig befagy, nagyon lassú
2012. ápr. 11. 20:06
 4/14 anonim ***** válasza:
87%
Nem gáz, csak már elavult és hamarosan megszüntetik a támogatását, meg sok kisebb nagyobb gond is van vele. Ha váltani akarsz felejtsd el a vistát. Sokan mondják hogy már jó lett de még mindig csak rosszat hallok róla, inkább a win 7 et használd mert az korszerűbb mint a vista és szerintem eddig az a legstabilabb windows. Mellesleg ha a géped viszi a vistát a 7 et is fogja mert a win 7 nek kisebb a gépigénye egy hangyányit.
2012. ápr. 11. 20:07
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha nem viszi a win 7 et akkor rosszat telepítesz, én javaslom hogy szedjél le valahonnan egy eredeti verziót lehetőleg az ultimatet és a 64 est próbáld. Másrészt a gépedhez szedjél le win vista vagy win 7 kompatibilis drivereket és akkor nem szabadna gondnak lennie.
2012. ápr. 11. 20:08
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem gáz, csak már sajnos elavult. Egyébként a Vistánál azt vettem észre, hogy nagyon gépfüggő. Az én gépemen gond nélkül futott évekig, SOKKAL JOBBAN, MINT A WINDOWS 7! Az iskolai gépeken, és ismerősömnél meg siralmasan futott, pedig erősebb konfigurációja van.
2012. ápr. 11. 20:14
 7/14 anonim ***** válasza:
87%

Először is milyen gépre telepítenéd? Nem kell rögtön Ultimate meg 64 bit, főleg egy szerényebb konfigra. Egyrészt az Ultimate szolgáltatásait otthon nem nagyon használja ki senki, elég a Professional, de sokaknak a Home Premium is illetve, ha nincs legalább 4GB RAM, akkor a 64 bit is felesleges (csak több RAM-t fogyaszt).

Az XP nem ciki, főleg ha egy régi gépről van szó. Mondjuk van valakinek egy 8 éves Celeron procis gépe 512MB RAM-mal meg egy Radeon 9200-vel, akkor felesleges lenne rá Vista vagy Win 7 rendszert erőltetni (pl a Radeon 9200-höz nincs is driver) csak azért, mert most a Win7 a "menő".

Én használtam 1,5 évig Vista-t gond nélkül, de a Win7 tényleg jobbnak tűnik, annak ellenére, hogy alapjaiban ugyanaz a két rendszer csak a 7-es egy javított/optimalizáltabb verzió (ergo jobb).

2012. ápr. 11. 20:23
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszi.

Agem számítógépre telepíteném.

Ram: 1GB

Proci: Intel Core 2 Duo

Windows Vista Bussinest szeretnék bele tenni. Kaptam eredeti kódot, amit rá lehet ragasztani a gépre.

2012. ápr. 11. 20:29
 9/14 anonim ***** válasza:
94%
1GB RAM-mal kissé döcögős lesz, azt ha lehet azért legalább megdupláznám.
2012. ápr. 11. 20:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Én Ubuntura fogok váltani, 1 GB rammal nincs más megoldás, a gép alig 3 éves, nem fogom kidobni egy csicsás Win7 kedvéért.
2012. ápr. 11. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!