Az ciki / gáz/, hogy még XP-t használok?
Először is milyen gépre telepítenéd? Nem kell rögtön Ultimate meg 64 bit, főleg egy szerényebb konfigra. Egyrészt az Ultimate szolgáltatásait otthon nem nagyon használja ki senki, elég a Professional, de sokaknak a Home Premium is illetve, ha nincs legalább 4GB RAM, akkor a 64 bit is felesleges (csak több RAM-t fogyaszt).
Az XP nem ciki, főleg ha egy régi gépről van szó. Mondjuk van valakinek egy 8 éves Celeron procis gépe 512MB RAM-mal meg egy Radeon 9200-vel, akkor felesleges lenne rá Vista vagy Win 7 rendszert erőltetni (pl a Radeon 9200-höz nincs is driver) csak azért, mert most a Win7 a "menő".
Én használtam 1,5 évig Vista-t gond nélkül, de a Win7 tényleg jobbnak tűnik, annak ellenére, hogy alapjaiban ugyanaz a két rendszer csak a 7-es egy javított/optimalizáltabb verzió (ergo jobb).
Köszi.
Agem számítógépre telepíteném.
Ram: 1GB
Proci: Intel Core 2 Duo
Windows Vista Bussinest szeretnék bele tenni. Kaptam eredeti kódot, amit rá lehet ragasztani a gépre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!