Miért áll le magától a számítógépem (adatok lennt)?
Figyelt kérdés
Már majdnem egy éve megvan a gépem, most fordult elő először. Éppen játszottam, a monitor nem érzékelte a gépet, a gép pedig elkezdett hangosan zúgni.2012. márc. 31. 18:39
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg hardver hiba, próbáld teszt programokkal megizzasztani a gépet és lassan ki lehet szűrni a problémát.Processzor,ram, videokártya, tesztekre gondoltam. Tapasztalat: Nekem csak bizonyos játékoknál volt hasonló problémám, gondoltam biztosan a játékok hibája. De miután egyre többször csinálta, én is tesztelgettem és a Furmark progival sikerült minden alkalommal kb 5 perc után reprodukálni a fagyást. Elvittem szervizbe ott is jött a krakk, így mivel a majdnem két éves videokártya volt a hibás garanciával kicserélték.
2/3 A kérdező kommentje:
értem, köszi.
2012. ápr. 10. 19:41
3/3 anonim válasza:
Szerintem kékhalál, ha zúgott is. Kapcsold ki az automatikus újraindítást, így láthatjuk a halált (hogyha az). Ezt fotózd le, dobd fel [link] -ra és adj róla egy linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!