Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A számítógépem elég "zajosan...

A számítógépem elég "zajosan morog", hogy csökkenthetném a zaját? Főleg akkor zavar, amikor nem használom, de itt vagyok (pl. amikor tanulnom kell)

Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 05:03
 1/10 A kérdező kommentje:

Már akkor is így morgott, amikor megvettük.

Létezik valami beállítás, amivel kevésbé morogna?

:P

2012. márc. 30. 05:08
 2/10 anonim ***** válasza:
morog?mármint hangosak a ventik?
2012. márc. 30. 06:45
 3/10 anonim ***** válasza:
lehet a winyo nincs rendesen odacsavarozva. huzd meg a csavarokat. (ez nagyon sokat tud csökkenteni a zajbol)
2012. márc. 30. 07:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki, ha nem kell...
2012. márc. 30. 07:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyszer csavarozz be mindent jol,a legnagyobb zajt a ventilatorok keltik vagyis (vehetsz vizhutest,ami nem olcso),100-200 ft.-t vehetsz rezges csilapitokot(ami gumi) a ventilatorok ala'.A procid hute'se't is lecsere'lheted hocso:vesre,amit 1-2 ezere't (lehet tobb) megoldol,a ge'pha'z ala' gumi talpakat,a gephaz belejet kiragaszhatod parafaval(ragacs ''nyule'kony'' legyen ne keme'ny sza'rada's uta'n) vagy hasonlo hangelnyelo (szigetelo)termekkel,minden csavar ala' gumi darabkat rakj...ezek a megoldasok segitenek...
2012. márc. 30. 09:27
 6/10 anonim ***** válasza:
vagy a ventikben a csapagyak kiszaradtak, szedd le a matricak alatt levo gumit olajozd be aztan vissza, felevente en is szoktam es nagyon halk a gep, addig meg eleg hangos volt
2012. márc. 30. 10:25
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, szerintem a winchester rendben van és elég szorosan oda van csavarozva.

Ha alapból morog a gépem (tehát ez a természetes állapot), tudok valamit csinálni?

2012. márc. 30. 21:09
 8/10 anonim ***** válasza:
"Alapból morog" Mit értesz ez alatt? Vedd le a ház oldalát és próbáld kiszűrni mi okozza a zajt, ha nem megy akkor fogd le egyenként a ventiket, így megtudhatod melyik kelti a zajt. 99% hogy valamelyik ventilátor a hunyó, ha igen akkor lehet venni újabb vagy márkásabb szélkergetőket.
2012. márc. 31. 19:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy nem valami nagy szám a gépem, és lehet hogy az nála a természetes állapot, hogy így morog. Tehát nincs hiba a ventilátoroknál. Ilyen esetben van megoldás a zaj csökkentésére?
2012. márc. 31. 19:41
 10/10 anonim ***** válasza:
2012. márc. 31. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!