Miért zavar engem, ha kevés az FPS-em?
Egyszerűen igényes vagy, légy büszke rá. Akinek semmi pénze nincsen, és egy garázsból összerakott PC-t összehoz, hogy 1.6-ozhasson rajta, az örül hogy fut. Gondolom te gamer vagy, mint én, ezért magasak az elvárásaid.
Most ez ugyan olyan, mintha valakinek van 100 000 forintja, akkor örül ha vesz belőle egy Trabantot, én például bele se ülnék, mert nem égetném vele magam a városban. Ennyi.
00:48, akkor te sem fogsz meg jo sokaig Crysis 2-ni... :P
Amugy a vsync miatt "latod" a kulonbseget cod2-ben a 125 es a 200fps kozott, nem azert, mert tenylegesen latnad.
Viszont, vannak, akik igenyessegtol mentesen, vagy azzal meglatjak a 30, es a 50fps kozotti kulonbseget. Ilyen az agyuk, egyszeruen nekik keves a 25-30fps. Na ok tudnak a falra maszni a alacsony fps-tol.
Es, a legrosszabb nekik az ha a fps nem allando, (30-60 kozott valtakozik) mert nem "latjak" hogy akadozna, csak azt erzik, hogy "valami nem oke".
Ez ugyanolyan dolog, mint hogy vanank, akik nem tudnak mit kezdeni a 3d mozival, mert az agyuk folyamtosan koriggal. Ez nem eliseg, csak egy allapot.
Hát, most ez nem igényesség hanem pénz és gép kérdése, ha meg valami lassúl le kell venni kicsit a grafikát.
nekem 3 éves laptopom van, mindent csutkára lehúzok és akkor elmegy 25-30 fps-el, nekem pl pont a fordítottja volt furcsa, mikor metro 2033-at próbáltam ki egy csúcsgépen, és max grafon szinte bántotta a szemem hogy semmi lassulás, meg miegyéb (meg sok-sok fps)
Megoldás, ami 30-40 alá megy ott valamit lentebb veszel a grafikán, én elég nagy gamer vagyok nem azt nézem hogy húúú, micsoda grafika, hanem azt hogy maga a játék mit nyújt (meg igazából csak játék miatt nem költenék új gépre).
Erre amúgy tök jó ez a trabantos hasonlat...1. azt mondta hogy bele sem ülne...viszont ha másra nem tellene neki csak trabantra, akkor még mindig bőven jobb azt a trabit vezetni mint kocsi nélkül maradni (és bkv-n utazni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!