Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért zavar engem, ha kevés...

Miért zavar engem, ha kevés az FPS-em?

Figyelt kérdés
Bármilyen játékban, ha 30-40 alatt van az FPS-em, egyszerűen élvezhetetlennek érzem a játékot. Bárkit megkérdezek, senkit nem zavar még a 20FPS sem, teljesen elvannak vele. Amelyik játék 20-30 fps-el megy, azzal nincs is kedvem játszani, ott is hagyom. Ez miért van?
2011. júl. 27. 00:19
 1/10 anonim ***** válasza:
40%

Egyszerűen igényes vagy, légy büszke rá. Akinek semmi pénze nincsen, és egy garázsból összerakott PC-t összehoz, hogy 1.6-ozhasson rajta, az örül hogy fut. Gondolom te gamer vagy, mint én, ezért magasak az elvárásaid.

Most ez ugyan olyan, mintha valakinek van 100 000 forintja, akkor örül ha vesz belőle egy Trabantot, én például bele se ülnék, mert nem égetném vele magam a városban. Ennyi.

2011. júl. 27. 00:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez velem is pont ugyanígy van, hogyha már egy játékban kevés az fps-em nem élvezem. Egyébként nekem is vannak haverjaim, akik nem valami nagy játékosok, csak ritkán játszanak, de ők észre sem veszik, ha szaggat a game.
2011. júl. 27. 00:28
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
szerintem ez csak sznobság ,én évek óta játszom és elvagyok 30 fps-el bőven ,és afelett nem is tud az agyad gyorsabban reaglni az ingerekre szóval teljesen felesleges
2011. júl. 27. 00:32
 4/10 anonim válasza:
cod2-ben azt is simán látni lehet, hogy 250 helyett 125-re teszem a maxfps-t! én szinte minden játékkal úgy vagyok hogy 100fps a belépő! persze egy autós játéknál a fele is bőven jó :D
2011. júl. 27. 00:48
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
Hallottál már a beállításról? Nem fontos minden játéknak ultra maxos grafikával futnia, lehet nem is tudna:)
2011. júl. 27. 01:06
 6/10 anonim ***** válasza:

00:48, akkor te sem fogsz meg jo sokaig Crysis 2-ni... :P

Amugy a vsync miatt "latod" a kulonbseget cod2-ben a 125 es a 200fps kozott, nem azert, mert tenylegesen latnad.

Viszont, vannak, akik igenyessegtol mentesen, vagy azzal meglatjak a 30, es a 50fps kozotti kulonbseget. Ilyen az agyuk, egyszeruen nekik keves a 25-30fps. Na ok tudnak a falra maszni a alacsony fps-tol.

Es, a legrosszabb nekik az ha a fps nem allando, (30-60 kozott valtakozik) mert nem "latjak" hogy akadozna, csak azt erzik, hogy "valami nem oke".

Ez ugyanolyan dolog, mint hogy vanank, akik nem tudnak mit kezdeni a 3d mozival, mert az agyuk folyamtosan koriggal. Ez nem eliseg, csak egy allapot.

2011. júl. 27. 02:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia Cod 4-ben 125fps-el játszom de simán akad az 1000fps is :D Szerintem a 125fps nagyon jól adja : )
2011. júl. 27. 08:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát, most ez nem igényesség hanem pénz és gép kérdése, ha meg valami lassúl le kell venni kicsit a grafikát.

nekem 3 éves laptopom van, mindent csutkára lehúzok és akkor elmegy 25-30 fps-el, nekem pl pont a fordítottja volt furcsa, mikor metro 2033-at próbáltam ki egy csúcsgépen, és max grafon szinte bántotta a szemem hogy semmi lassulás, meg miegyéb (meg sok-sok fps)

Megoldás, ami 30-40 alá megy ott valamit lentebb veszel a grafikán, én elég nagy gamer vagyok nem azt nézem hogy húúú, micsoda grafika, hanem azt hogy maga a játék mit nyújt (meg igazából csak játék miatt nem költenék új gépre).

Erre amúgy tök jó ez a trabantos hasonlat...1. azt mondta hogy bele sem ülne...viszont ha másra nem tellene neki csak trabantra, akkor még mindig bőven jobb azt a trabit vezetni mint kocsi nélkül maradni (és bkv-n utazni)

2011. júl. 27. 11:42
 9/10 anonim ***** válasza:
én akkor sem vennék trabit, ha csak arra lenne pénzem... :D
2011. júl. 27. 12:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, most már tudom, hogy nem én vagyok a hülye :D.
2011. júl. 27. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!