Mennyibe kerül egy windows 7?
Figyelt kérdés
Jelenleg xp-m van de nagyon szar , szinte nem indul rajta semmi meg már...nemtom :D Mind1 szeretnék egy windows 7-et aminek a férőhelye kb. 800GB vagy 1 terrabyte. Naj ha vkinek windows 7 van az mennyiért vette? xp-re letöltött windows 7 nem érdekel mert lehet olyat is. nah szal mennyiért vettétek? :-)2012. márc. 29. 14:52
1/4 A kérdező kommentje:
jah sorry és asztali gép érdekel nem notebook :-)
2012. márc. 29. 14:55
2/4 P.O.C. válasza:
Hát én még sosem fizettem Microsoft termékért. Szépen letöltöttem, felraktam, használtam. (Jó tudom csúnya dolog. És a pokolra kerülök majd.)
Amúgy a Home Premium OEM változatát 25 eFt környékén beszerezheted. Ennél már csak drágábbak vannak, főleg ha dobozos változatot veszel.
3/4 anonim válasza:
Valamit keversz. A rendszer és a merevlemez két külön dolog. Az, hogy mekkora a kapacitás, azt a merevlemez tárterülete határozza meg. Az, hogy milyen operációs rendszer fut rajta, pedig te, hogy mit telepítesz rá. Ha a minimum tárterület megvan, akkor arra is rámegy a rendszer, meg egy tízszer, százszor nagyobbra is, ez nem szempont vásárlásnál.
4/4 19gal_balazs97 válasza:
Én inkább letölteném, mert egy fillért nem adnék a mikrószaftnak, meg amúgy sem tudom mert nekem volt alapból a gépemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!